120202 Gozd Šolski teren P657 17:08:38

Po avtocesti do Tržiča in iz Križ direktno gor skozi gozd na Gozd (po zaprti cesti). Skozi vas na kolovoz in čez travnike do šolskega terena. Zložimo si opremo na hrbte in po travniku na vrh do samega roba gozda (cca 100 viš.m).

Postavimo že v rahlem mraku. Piha 0 in potegne Erzo in elegantno odleti, takoj za njim pa Mega, ki mu kar noče gor in ga podre. Jaz se medtem ravno pripravim in ko Mega potegne drugič in lepo odleti, sem takoj za njim tudi jaz v luftu. Obadva sta zavila bolj v levo, kjer zgleda najbolj nizek prehod čez planoto Gozda, ampak ko hočem jaz po isti poti, seveda bistveno hitreje tonem in se mi zdi, da tam ne pridem čez. Zato se usmerim direktno čez gozd na robu, kjer me bolj drži, ko pa pridem nad drevesa, me rahlo dvigne in začnem celo malo pridobivati. Mega navija na zadnji joški Gozda, Erzo je nekaj nižje, jaz pa tudi nekajkrat obrnem in pojadram. Ko začnem izgubljati, se pod robom odpeljem do normalnega starta in še tam malo povjugam, potem pa na pristanek. Erzo pristane takoj za mano, Mega pa še malo kasneje, ravno ko pokliče (prej nedosegljivi) Jure, ki je takoj pripravljen priti z Gozda po nas.

Zoranov let

Ko pospravimo, je Jure že pri nas in nas odpelje gor, najprej po moj avto na travnike (Erzo in Mega si medtem ogledujeta night life z light show-om po vasici Gozd), potem pa se vsi odpeljemo do Juretovega domeka na start, kjer se pogrejemo ob toplem čaju, topli peči in vročem nakladanju. Super dan (2 novanova zame in 1+1 za Erza. Mega pa statistika ne zanima in je letel iz samega čistega užitka) !!