120407 Jerščeva gorica P711 12:48:58

Spet slaba napoved. Mancin sms, da je zraven pri iskanju lukenj me pričaka že ob vstajanju. Malo po 9h ne zdržim več (ko že n-tič prečekiram kamere in veter in…) in začnem klicati. Erzo ima časovno luknjo za kakšne 3 ure in je za projekte, Mateja mora popoldne na Ptuj, Mega je za katerokoli norijo, Manca lahko šele po 12h, zunaj dežuje, Na Slivnici je 8/10 JZ… kdo bi vse to uskladil ! Meni se zdi, da bi bilo v Istri še najbolje, ampak to se ne izide.

Tako se ob dobimo pred Atlantisom, ko Erzo odda otroke za 4 ure v bazen in gasa proti Kandršam, kjer je včeraj odletel Frenk (skoraj nemogoče, ampak Erzo za ta start še ni vedel in zdaj kopiramo Lokovška ! ). Med vožnjo malo dežuje, pa spet poneha. V kilavem vremenu na moker start kjer piha idealno po hribu gor. Mega se odloči, da ne, Mateja pa za vsak primer prinese padalo na start.

Postavi Erzo, ga lepo dvigne in odleti nizko nad smreke. Jaz ga prvič lepo dvignem, pa mi ga podre na desno. V drugo gre lepo in po gnoju odskakljam po travniku dol in v zrak in skozi usek med drevesi ven. Presenetljivo zunaj prime in dvakrat obrnem in celo naberem malo nad start, vendar glede na slabo vreme ne razmišljam, da bi se preveč trudil ostati v zraku. Z desne piha kar močno in v dolgem loku zavijem proti travniku, kjer je že pristal Erzo. Moram kar malo vjugati, da zbijem, ker res lepo drži.

Zoranov let

Ko pospraviva, sta Mateja in Mega že pri naju. Novnov za oba ! Med najinim letom je klicala Manca, kaj se dogaja in kako kaže za naprej.