120503 Sv.Trojica

Jaz sedaj navijam za Sv.Trojico in ker imamo prvi let pod streho (novnovnov) je tudi Erzo za, čeprav se boji, da bo pihalo. Najprej si pogledamo travnike za pristati in čeprav ne pridemo do največjega in najlepšega, smo zadovoljni in gor. Še enkrat mimo Okrogleka in okoli celega hriba na sam goli vrh ob cerkvici.

Ko stopimo ven, se najprej Erzo javi za šoferja (on to že ima in mu ni treba…), ko pa vidimo kako občasno močno pihne (že kar Z in celo SZ) v sunkih, se Mare odloči da ne gre in bo spet šofer in starter. Erzo takoj postavi, malo počaka in odleti. Lepo ga drži, dokler gre naprej, ko pa zavije proti levi, ga ekspresno odnese nad travnike pristanka.

 

Medtem postavim tudi jaz. Po telefonu me ponovno kličejo iz službe (kjer je vse sesuto in rešujemo firmo…) vmes pa vidim, kako gre Erzo po liftu dol in stoji na mestu ali pa ga celo malo rikverca. Ko zaključim pogovor, Erzo pristane za robom, kamor jaz (ki sem že pripet) ne vidim. Mare ga spremlja od cerkvice in pride javit, da je lepo pristal in da naj, glede na videno, raje pospravim. Malo še cincam (v takem smo že leteli, pa to bi bil moj novnov…), ko pa tudi Erzo po postaji javi, da je bolje če to prišparam za drugič, ker je bilo vsega po malem, pospravim z Maretovo pomočjo in gasa dol po Erza.