FlySafe – navodila za uporabo

FlySafe Logo

Pri prvem zagonu aplikacije FlySafe vas ta vpraša po vaši E-pošti ter geslu. Po novem je možnost prijave tudi z vašim Google računom. V kolikor nimate google računa izberite Registracija (registracija in pozabljeno geslo je bilo premaknjeno v meni v prijavnem oknu more_vert) in vpišite E-poštni naslov ter poljubno geslo katerega si zapomnite in izberite Pošlji.
Po prijavi se vam na vpisan E-naslov pošlje potrditveni Email v katerem prejmete povezavo za aktivacijo računa FlySafe. Ko to storite ste aktivirali svoj FlySafe račun in se lahko prijavite z prej vpisanimi podatki.Registracija računa

Da bi nemoteno sledili navodilom predlagam, da si najprej pogledate kako dodamo prijatelja v meniju “prijatelji”

S pritiskom na  ikono levo zgoraj se vam odpre navigacijski meni, kateri zajema naslednje možnosti:

meni

Če pritisnemo na profilno sliko se vam pokažejo vaši statistični podatki letenja po posameznih obdobjih. Za podatke o naletenih urah vašega padala kliknite na more_vert ikono v desnem zgornjem kotu. Za ogled letov v določenem letu kliknite na željeno sezono. Za porazdelitev letov od najdaljšega navzdol kliknite na sort ikono zgoraj desno.

statistika

Avtor tega članka ni razvijalec aplikacije in je le navdušen uporabnik, ki je aplikacijo FlySafe za vas preizkušal doma in na terenu. Vsekakor sem mnenja, da v kolikor se odpravite letet je vaša dolžnost, da to nekomu sporočite. Z aplikacijo FlySafe je deljenje vaše lokacije zelo preprosto. Z njo boste marsikomu prihranili čas, skrbi in nafto. To, da je nepogrešljiva v primeru nezgod je samoumevno. Reševalcem prikrajšamo čas sebi pa življenje. Pa da ne bom opisoval črnih scenarijev bom opisal preprost vsakotedenski primer med letalno sezono.
Letenje v skupini se ponavadi odvija tudi tako, da imamo svojega šoferja. Sam sem se že dostikrat znašel v situaciji, da preprosto nisem vedel v katero smer naredim z avtom premik in zato čakal in šele potem ko je pilot pristal 50+ km od moje lokacije sem jaz štartal. Zaradi takega načina sem izgubil že kar nekaj ur popolnoma po nepotrebi. Aplikacija deluje v ozadju in zato ne porabi veliko energije tako, da sedaj nekateri ne morate imeti več izgovorov zakaj nebi delili svoje lokacije. FlySafe je za svojo mladost že precej zrel in se tudi pogosto nadgrajuje. Zato razvijalec naprošča vse kateri opazijo kakšne napake v aplikaciji da ga o tem obvestijo. Zaželjeni so tudi predlogi in graje katere lahko pišete na e-Mail