140506 Ambrož Zg.poseka P1222 13:51:44

Ko pospravimo, pride Guido s kombijem in ponudi furo. Djuro s klientko za tandem že čaka. Počakamo še Simeona in drugič gor.

Poljaki še vedno (oziroma že spet) okupirajo start. Nekako se vrinemo vmes, odleti Simeon, pa Djuro s tandemom, potem pa še jaz, Štus in Simon.

Simeon je najprej nekaj pobral na Z robu, ko pa jaz tam začnem, je on že spodaj v grabnu. Djuro je zgoraj in gre počasi na Krvavec. Štus drajsa okoli starta, jaz pa sem že pod. S Simeonom se loviva spodaj, jaz se zapeljem preveč proti Ambrotu in ne morem več nazaj proti startu (piha direkt Z, paralelno s pobočjem). Grem na dežurca proti Apnu, kjer v dveh etapah naberem na višino starta, zgubljam-nabiram, vse pa je zelo razrukano in ni prijetno (pridruži se mi Simeon in skoraj skupaj vrtiva). Ko z višino poskušam spet proti startu, me požre. Počasi imam dovolj in se po 45 min zapeljem na Grajca in dol na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Simeon je že pristal in sploh ni zadovoljen z današnjimi pogoji… Tudi Simon ni preveč zadovoljen.

Simonov let

Simonov let

Štus je očitno pobral in se odpeljal (proti Z ? ). Malo nakladamo s Simeonom in Djurotom, s Simonom poskušava rešiti Štusov avto, pa ne najdeva ključa in je trud zastonj. Ko sem že v LJU, se javi Štus izpod Grajca po uspešnem letu do Križke in nazaj 🙂 .

Štusov let

Štusov let