240228 Ulovka P4045 15:40:04

Danes je sicer napovedan še slab dan (tudi z nekaj možnosti dežja), pa se potem razvije v sivino z malo vetra in občasnim prosevanjem sonca. Dopoldanska megla se do poldneva počasi raztopi in Erzo skliče zbor za Ulovko ob 15.00 v Podčelu.

Pride Mojca, Erzo in nazadnje še Delux. Naložimo se v Elektrika in gor. Ko začnemo hoditi. se pripelje še Emil. Na startu rahlo diha po pobočju gor. Odleti Erzo, pa Boris, jaz (Rook2 v tangicah), Mojca in zadnji še Emil.

Takoj se naslonim na pobočje desno in v glajdu obiram vse kotanje, tako da pridem na višini Kurena levo od cerkve in čez sedlo naprej 3x-nim daljnovodom naproti. Nad Kozjim dolom zavijem rahlo desno čez gozdnati trebuh in sem lepo nad daljnovodi. Čez njih in čim bližje našam avtomobilom.

Zoranov let

Delux je potegnil proti Ligojni.

Borisov let

Erzo zaenkrat neznano kam, saj leta še ni objavil (mogoče ga je pozabil posneti). Popravek, nekaj kasneje ga je že objavil ;-).

Erzov let

Emil pristane zraven mene.

Ko pospraviva in prideva do avtov, kmalu pride tudi Erzo in nekaj za njim še Boris. Pripelje Lučka, ki bo poskrbela za logistiko 2.runde, jaz pa se odpeljem po Mojco v Podlipsko.

Mojčin let

V 2.rundi je Boris pristal pri našem parkingu v Podčelu.

Borisov 2.let

Erzo pa menda nekje pri Močilniku (čeprav iz njegovega kaotičnega tracka vožnje z avtom in tudi malo letenja vse skupaj ni povsem jasno…)

Erzov track prevažanja z avtom s prvega pristanka na start in drugi let…

Andrej Erznožnik : Milče na Kriški se bo treba bolj potrudit [28.2.2024 16:40] Milan Velkavrh : In tud marsikatere tvoje stotke ne bi bilo ce si ne bi pomagal z avtomobilsko voznjo.Vemo mi to.. [28.2.2024 16:59] Matej Belčič : Erzo!!! [28.2.2024 18:13]

Popravek, nekaj kasneje je tudi drugi (regularni) let objavljen…

Erzov 2.let