180708 Slivnica

Ker sem včeraj abstiniral je danes seveda mus.
Z Erzotom se zjutraj neki menva za Stari vrh, ampak zadeva pade v vodo, ker bo tam čist najprej pokrilo, vsaj meni je bilo tako rečeno. Ok, ne bom tišal če ni. Erzo vzame last minute aranžma za Kovk z Jasno, meni se pa zdi, da glede na malo vetra, bi lahko bila Slivnica užitna. Se slišiva s Kafolom in hajd v Cerknico, kjer se dobiva z Dušanom in gasa gor.
Na štartu pa … hja piha dol. Skratka sever in sever in sever. Jajca. Ker verjamem v boljšo prihodnost vseeno raztegnem krilo in ga postavim v Z SZ smer, pa da vidimo. Počasi naštimam zic, pa kokpit, pa kajvemkaj še vse. Sever, sever mu j . Kafol me provocira, da kaj mečkam, sam itak, da ni. Se pripravim za štart naprej pa, da vidim če sploh še znam. Pihne gor, Kafol zatuli kot, da ga derejo in potegnem. Padalo skoči lepo gor, zalaufam, se odlimam od tal in začnem frezat tiste zelene rastline, ki pokrivajo tla. Skratka udrlo se mi je k svina in sem ža videl kako bom tam vrh ene smreke domov nesel za novoletni drevešček. Eh nekako je šlo, ni panike, ampak dol gre še vedno nagravžno preveč.
Se spravim od pobočja stran in upam, da zahakljam kakega optimista za na gor. Kooončno malo potrza. Prtisnem še malo v smeri in zavrtim. Šlo je počasi, pa zgubljal se mi je, ampak sem nekako peiplužil dovolj visoko, da se odpravim na rajžo. Čez Javornike tako, tako, ni bilo glih ziher, da se bo dalo. Sem si v enem momentu rekel, pa pejt že no in sem se zvalil preko. V Knežaku pa Z, SZ. Mi je čisto pokvarilo shemo in ne najdem nič konkretnega za dvignit in popraviti višino tako, da me samo še splakne po pobočju Šilen tabora in sem na tleh.

Megov let

Štop do Unca, štop v Cerknico do avta in to je to.
Komentarji:
Jože Poje 08.07.2018 14:20
A se je vse pokrilo?
Domen Kastner 08.07.2018 16:59
Mega! Tebe bo treba navadit kako pisat na Blog padalske jate saj opažamo, da imaš ta dar ☺
Jean Caffou 08.07.2018 17:04
Letet znaš, pisat tud znaš, zdej si pa pokazu da znaš tud pretiravat.
Boris Čebulj 08.07.2018 22:09
kakšni poeti . neizkoriščena energija pri letenju se zlije kasneje na papir al kako. luštno itak…
Ridge Flyer 08.07.2018 23:28
Si bil opažen sem bil v Zagorju. 🙂 Lp
Tom Pavlič 09.07.2018 10:25
Meni pa to pisanje skor vzame malo čara teh poletov. Podobno doživljam polete tudi sam; sem pa mislil, da je za mega pilote to drugače. Bolj v stilu: “Danes se mi ne da daleč peljat, bom šel kar tu na Slivnico. Lahko bi odletel spet do Celja. Ah, ne. Je nedelja in je malo avtobusov. Bom raje skočil do Knežaka, ker ima Metka tam rojstni dan. Bo me ona zapeljala nazaj. Uh, ne smem pozabit, da imam jutri frizerja. Ne najdem varia… bom pa šel kar brez.”
Jean Caffou 09.07.2018 10:33
Z drugimi besedami: Tom ti je hotel povedat da je mislil, da si top pilot, ampak glede na zapisano vidi, da si isti luzer kot on.
Stane Bajt 09.07.2018 11:40
Tom 😛
Timotej Majdič09.07.2018 17:09
Mega ne more pozabit na frizerja, ker ga ima vsak dan 😀 Fajn opis leta!