120226 Zavrh

ZAVRH, kot ga je zaznal Erzo

 

Vsega je kriva buzara! Ker so eni lačni tudi sicer, in ne samo letenja, se sestavimo prezgodaj in sicer na prvi Ukijev klic,da se dobimo v Borovnici ob 13h.

Napoved je itak adijo, ampak kasneje, da bo vetra manj, mi gremo pa prej, saj bi Uki in Jerry rada bila zgodaj na školjkah, kar priznata šele na štartu, kjer pržiga, da enkrat prinese po štartni rampi cel oblak listja… Ampak Krim ni več kot 9, Kovk ne več kot 14!? Potem se umaknemo stran od štarta v zavetrje. Po eni uri so obdobja mirnega pogostejša. Štarta Emil, takoj ga premakne levo kot šahovsko figuro in tudi potem leti bočno, da ima vsaj kako hitrost, saj bi sicer stal ali rikvercal. V celem letu ni ekrat zavrtel, kar  veliko pove o razmerah.

Nam kar nas še je: Delux, Mirko, Manca, jaz, ni treba. Mateja in Mega sta neopravičeno odsotna.

6 komentarjev

  1. Jaz sem bla že v soboto precej zdravstveno slaba in sem se v nedeljo v zdravstvene namene izognila letenju. Po prvem planu smo mislili it malo pozneje, potem pa, ko je Erzo naredil paniko za ob 1h, sem se odpovedala, ker mi je bil ta tempo za moje počutje prehiter :). Kot zgleda, sem se pametno odločila :)!

      1. sem že hotel, pa ne morem. Boste počasi kar sami objavljali, pa ne bo problemov z avtorstvom (je Deluxu pa Maretu že ratalo, kot vidiš 🙂

Leave a Reply