120509 Ravna gora – Erzo

že včeraj razmišljam o RG. A zjutraj ni pravega interesa – nabijajo, da Vremšca, ki mi ne potegne. Sam se vsedem v avto in preko Podpeči proti Škofljici –  lokalen rally, da od 9:00 štartam in ob 9:42 ujamem vlak za Smuk. Sem 10 minut prehiter, ko me pokliče Tnt, da pa mogoče res Ravna gora. In sva ob 12:00 v Cvetlinu, kjer gre gor z nama Žigo, ki nama spusti avto. Hvala. Zgoraj čakamo prihod baz bližje štartu. Navijemo še v baze, ki jih potem naprej v ravnino ni več, za povrh krenem po svoje in to je to.

Vsaj štop mi gre, ko že letet ne znam, kar s travnika in naslednji do Spuhlje v 1. minuti. Potem je pa zgodba zase A. Turk in druženje z njim po službi na pijači brez konca, da si urediva s Tomažem drug prevoz po avto v Cvetlin, kjer 19:15. Tomaž tu prvič in sploh, odkrije svoje domače kraje iz te perspektive in je tako navdušen, da se odloči ostati NA Ptuju, jaz pa mu avto zapeljem na železniško postajo v Ljubljano. Ključi pa veste kje so.

3 komentarji

  1. Pozdravljeni vsi in prisrčna hvala za rojstnodnevno darilo, ki mi ga je pravkar izročila Mateja, kot predstavnica jate.

    Bo uporabljeno takoj, ko bodo malo sprostili pogoje na temle zaprtem oddelku, kar bo, upam, kmalu, saj so že skoraj obupali v iskanju vzrokov. Kar se posledic tiče, pa ni sprememb in jih itak preveč ne zanimajo. Že študiram navodila 

Leave a Reply