120615 Krvavec pod hotelom P752 17:06:09

Kakšno uro se sončim skoraj sam na pristanku, dokler Manca in Mateja ne prideta okoli 14.45. Spodaj (in po info tudi zgoraj) že piha Z. Ravno se zložimo skupaj, ko pokliče Delux za prevoz iz Preddvora,

Borisov prvi let

potem pa še Mega javi, da sta z Erzom pristala v Martuljku.

Erzov let

Erzov komentar leta: bom pa napisal: lepo sem se počutil in bil mnenja, da je letet nazaj narobe, saj že ene pet let(?) nisem letu od Stola naprej. Bil je prav lep dolinc, ki ni bil laminaren in pri tleh je razmetavalo in rikvercalo. Si kar zadovoljen s sabo, dokler ne vidiš Šavsovega leta:) (Originalna izjava je od Tnt: smo odletel ene 25 iz Slivnice, pristali štirje skupaj pa je reku: se počutim da sem lepo odletu, ko ni Ščuke zraven…)
Komentarji (2)
  • 1.Luka Slak : No coment?! [15.06.2012 22:12]
  • 2.Tnt : 🙂 sej si lepo odletu ! [15.06.2012 23:22]

Želja po letenju vseh treh je močnejša in odšibamo (po mojem vztrajanju) gor do hotela z Mančino rally vožnjo :-), Boris se bo pa že znašel, sicer ga pa gremo iskat, ko scurimo.

Postavimo pod hotelom, vetrček je šibko idealen. Potegnem prvi in se odpeljem, pa nič kaj ne dviguje, dokler ne zapeljem proti Ambrožu. Tu so občasno močna dviganja, pa padanja, pa malo meša, pa baze, pod katerimi vleče gor. Skratka vse sorte, ampak nabirati se da tudi na odprtem, za Grajcem, nad Ambrožem. Z rahlo zamudo se pripeljeta tudi Manca in Mateja in skupaj drajsamo naokoli… Ko enkrat lepo navijem do 1900, se odpeljem spet malo proti Potoški, ampak spušča in ko sem že nad Štefanjo, vidim, da ne bo nič in obrnem proti pristanku. Nekaj nad mano je Mateja, ki tudi obrne. Proti Grajcu naju požira in zdi se mi, da bo treba pristati za Grajcem, ko najdem krasno dviganje, se rešim in spet naberem do 1300. Mateji kaže še slabše, pa pride v isti steber in se tudi čudovito reši. Jaz zapeljem nad Grajca in visoko nad njim še malo drajsam sem in tja, Mateja pa medtem nabere do Zg.poseke in gre še do hotela. Manca javi, da je pristala, jaz pa kakšne četrt ure za njo. Slaba urca in pol delovnega, pa še kar lepega jadranja, čeprav malo neobičajnega za to področje…

Zoranov let

Ko pospraviva, pristane še Mateja. Z Megovim avtom pride od Jenkove lipe Delux in priganja, da gremo gor, ker bo še enkrat. Mateja gre zabavat Erza pod Jenkovo,  Mega odpelje gor, skipamo Borisa na Zg.poseki, do hotela po Mančin avto in še na sam vrh (bravo Mega 🙂 ) po mojega. Potem pa se še vsi družimo pod Jenkovo, Mateja vmes odide na piknik, obiramo design Rooka in intervjuvamo Slavca iz prve roke. Končno se Boris naveliča in pristane.

Borisov drugi let

Borisove fotke: http://picasaweb.google.com/110819241786089999262/KrvavecAmbroz1562012#

Razlaz. Fajn je blo, čeprav ne tako kot včeraj…

3 komentarji

  1. res sem se naveličal poslušat Megata kako jambra, da nebo več dolgo čakal…pa to. sicer bi bil pa še dolgo v zraku…

Leave a Reply