120716 Zavrh P778 18:01:09

Na šodru sem ob 15.40 (ampak zadnji je pa Mega, ki zamudi 15min.). Tu že čakata Erzo, Luka Slak, z Deluxom in Špelo se pripeljemo hkrati, pa še Mega. Luka zapelje en del jate, Špela drugega do Škorpijona, kjer poberemo pridruženega člana jate Matea Szzuriattija (alias Mateja Minattija) in na start.

Tu se najprej na parkingu zagovarjamo kmetu zaradi podrtih drogov el.pastirja okoli starta (seveda nimamo pojma, kdo je to naredil), potem pa hitro po svežem kravjem dreku na start.

Erzo takoj postavi, Boris zraven, odletita in odšibata proti Vrhniki (cilj je, da gre Boris vsaj domov na Zaplano…), potem Mega, pa jaz in nazadnje še Matej (oba pred tem še dodatno tacava po kravjekih 🙁 ). Manca in (eventualno) Mateja prideta kasneje. Mega nabira okoli starta, pa ne preveč visoko.

Jaz mu sledim, najprej desno in naberem v višino starta, potem pa na levo okoli slemena in tu spet naberem na skoraj 1100. Potem drajsamo slabo uro tu okoli (Slak drajsa do Vrhnike in nazaj…, Erzo in Delux proti Logatcu), dokler ne pride Manca. Malo pred tem padalec (se izkaže, da je to Matejev kompanjon Urban alias Uroš Skuri) zaruži po startu dol in nas to malo zmoti pri drajsanju, dokler ne ugotovimo, da pomoč ni potrebna in je vse pod kontrolo. Manca starta, midva z Megom pa se odpeljeva proti Vrhniki. Ves čas kar lepo drži in je treba občasno le malo nabrati. Zapeljem se čez avtocesto in pristanem na piko (sredino) fuzbal placa na Vrhniki.

Zoranov let

Ko pospravljam, pristane zraven še Mega, potem pa na standardnem pristanku za avtocesto še Manca, Luka pa se odpelje proti Stari Vrhniki. Jaz poberem Manco, Mega odšiba k BJ po Slaka in potem na zaključno pijačko v bife na Verdu.

Erzov let