121220 Lijak P879 14:16:58

Danes naj bi bilo še vedno lepo, pa še na JZ naj bi obrnilo. Ker je Mega včeraj povedal, da je Lusja danes v akciji, zase pa še ne ve (reševanje padala pa to…), pokličem najprej Lusjo, ki je za (dopust 🙂 ) in seveda za Lijak. Pokličem še Erza, ki nekaj cinca, in se bo še odločil. Mega je na veliko presenečenje predal reševanje klubskih padal Samsi (mlajši generaciji 🙂 ), sam pa gre tudi leteti. Pa še Erzo je seveda za (malo je cincal, če bi šel rajši s starejšo letalsko generacijo – Jurij, Marley…na Kovk, pa je ostal pri svoji jati).  Ob 11.45 se priklopiva Lusji in gasa na Unc, kjer vskoči še Mega.

Lijak pristanek, tu je že Nevidni in Gorazd, ki nas “čakata” in skupaj smo ravno za Igijev avtobus in gasa (no…) gor do parkinga (ne na start).

Na startu gužva, vseh, ki so mislili, kako bo danes super (kot je bilo včeraj), pa posedajo in čakajo, da bo pihnilo. Počasi se vseeno eden za drugim mečejo dol in v 99% scurijo. Tudi mi se pripravimo. Seveda prvi Erzo… in curi nekje pod startom.

Erzov let

Erzov let

Pa še Mega (hkrati z Nevidnim), pa še jaz (ob Lusjini pomoči 2x-nega postavljanja, ker imam nekje zataknjeno vrvico in ga samo sesuvam).

Končno odletim, malo za mano pa še Lusja. Matram se vedno nižje, grebem se med drugimi že čisto v Lijaku in curim in po slabih 20 min scurim na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Erzo je že odšibal na Kovk, Lusja pristane malo za mano, za njo pa še Mega. Predlagam še Kovk in hitro pospravimo. Poberemo še Francija Revna, ki je “pricuril” s Kovka (je kao sciril, sicer bi šel nazaj…) in gasa proti Ajdovščini.