130403 Bačko jezero P950 17:03:39

Po večini Slo zjutraj še kaplja, ampak na Pivškem in Postojnskem se občasno oblaki pretrgajo. Manca ima danes popoldne čas in bi ga posvetila predvsem spoznavanju z novim padalom. Erzo računa bolj na jutri in bo danes raje delal (:-) ), Mega ima v službi delo, potem pa še zdravnika in mu tudi ne bo zneslo.

Tako sva z Manco sama in glede na veter (burja 12/16 na Kovku) se mi zdi, da bo na Vremščici verjetno premočno. Spomnim se Bačkega jezera (pa Šilentabor je blizu…) in tako odvijeva z avtoceste v Postojni.

Dežuje ne občasno se pokaže še malo sončka in ko prideva na vrh travnika veter piha ravno prav, travnik pa je suh in prav primeren za valjanje. Raztegneva padala (no Manca novo padalo, jaz coto 🙂 ) in naslednji dve uri dvigujeva in poskakujeva in kar pač sodi zraven. Jaz treniram predvsem hrbtni start, Manca kroti novo padalo. Veter namreč ni tako prijazen kot je kazalo na začetku in ves čas spreminja smer in preseneča z nenadnimi sunki. Ko sva utrujena in se dan že nagiba v večer, se tudi veter rahlo umiri.

trening pri Baču

trening pri Baču

 

Mene mika, da bi še kaj konkretnega odletel(a).