130417 P967 Lijak 15:47:04

Danes podobno kot včeraj z malo več mrča. Erzu najprej ni, potem pa ga nakuri najprej Ambrož Mikelj, potem pa še Ščuka in spet je panika, da ne bomo prepozni.

Jaz zamudim 11.30 uro za 20 min zaradi neodložljivih službenih obveznosti (sem preklet po dolgem in počez :-), da bomo pozni in zamudili… ), potem še majhen nesporazum, ker Mikelj noče niti slišat, da bi peljal…

Erzo gasa do Lijaka, Igy-kombi je že pripravljen in gasa gor in celo dostava robe na start. Start srednje prazen (samo nekaj Čehov, ker je malo močno), postavimo in v luft.

Zdaj se že lepo zbašem v kokon, je razrukano in ostra dviganja in predvsem ZELO močan Z. Podobno kot včeraj, gore dole, sem in tja, le da sem danes odločen čez Čaven, pa ga 4x naskakujem in se na koncu predam. Vmes nekajkrat skoraj scurim, nazaj od Zmajarske je šlo tudi 5-10, po predaji pa pririnem nad dolino do starta, pozdravim Mega in Lusjo, ki se je ravno pripravljala in še poskus proti Danijelu (pred njim me je rikvercalo 🙂 ), potem pa nad pristanek. Še 15 min vrtenja v močnem vetru in na tla.

Zoranov let

Zoranov let

Mega ni letel in je prišel dol ravno ko sem pospravljal. Malo naloživa, potem pa z enim radlerjem v riti v Branik po Erza, ki je scuril po dolgem jadranju nad Govcem.

Erzov let

Erzov let

Tu je bil tudi Mikelj, ki je scuril čez Govc in prštopal do Erza.

Ambrožev let

Ambrožev let

Potem pa gasa na Vrhniko… Takrat enkrat pa pristane tudi Lusja

Lusjin let

Lusjin let