130617 Slivnica P1023 15:40:29

Manca zjutraj opravi domačo nalogo in razpošlje predlog: Slivnica in potem opcijsko še Sv.Trojica. Po 13h, ko se sprosti. Meni in Megu ustreza. Erzu je najprej malo pozno (in bi se seveda zmenil že za prej, pa ne najde kompanjona…), potem pa se vda v usodo.

Ob 13.30 na železniški, v LCja in na pumpo v Cerknico, kjer že čaka Mega. Nad Slivnico ogromna karfijola in smo rahlo zaskrbljeni. Vseeno gremo gor in na startu nič (več) strašnega in veter ustrezen, rahlo z desne. Postavimo ob Megovi pomoči. Erzo v luft, najprej slabo kaže, potem za robom nabere in že navija nad vrhom. Manca starta druga, pa takoj Mega zavpije za njo, da ima vozel na padalu. Malo zatem ugotovi to tudi sama, padalo ji dvakrat klofne in potem se odpelje samo še dol, ker ji vozel preveč vleče padalo…

Jaz po startu takoj desno, precej zgubim in že mislim, da bom tudi moral dol, pa v razburkanem okolju malo pod grebenom le poberem, dobim močan steber in navijem do 1600. Erzo javi, da je na 1800 in se pelje proti SV-Velike Lašče. Meni je v tisto smer preveč karfijol in se usmerim proti Cerknici. Manca je pristala, Mega noče v zrak in bo šel dol pomagat. Ko se odpeljem proti Cerknici malo zgubim, potem pa še enkrat navijem isti steber do 1700 in se odpeljem proti JZ čez Cerknico. Počasi zgubljam do 1300, na sprednjem grebenu pred Cerknico spet rahlo naberem do 1400. Po postaji me Mega opozori na bazo na levi in odpeljem se pod njo. Ampak očitno to ni tista, ki jo je Mega mislil, saj samo curim. Poskušam še nazaj do pobočja, da bi se rešil, pa sem že prenizek in scurim na pristanek pri pumpi.

Zoranov let

Zoranov let

Kmalu sta Mega in Manca pri meni. Erzo javi, da je pristal pod Sv.Primožem.

Erzov let

Erzov let