131014 Strmca P1052 17:29:03

Erzovo padalo je reinfuzo na startu in takoj se začne vpenjati, Boris pa tudi odnese svojo robo gor na start in se začne pripravljati. Sam se odločim, da imam dovolj in jih samo opazujem. Vreme je kot da se bo ravnokar ulilo, ampak oni pa kar jadrajo in jadrajo in jih drži, lepše kot vse doslej.

Počasi tudi mene ponovno zagrabi. Vendar se odločim za tangice in UTurna (da še malo cota klasse in tangice ponovno preizkusim v teh dokaj mirnih/laminarnih pogojih – pa dosti hitreje bo, kot da spet težek komplet vlačim na start in razpakiravam, ko mi je Boris tako lepo prejle spodaj zložil padalo (:-) ).

Hitro postavim, potem pa malo vadim hrbtni start s coto. Res je razlika. Gor gre počasi kot kak ploh in kar nekajkrat ponovim, da ga imam končno lepo stabiliziranega nad sabo in odletim.

Erzo in Delux med tem odletita s Petriča proti Planini, Emil drajsa precej nad mano. Najprej gre lepo gor in sem na Petriču, potem pa počasi zgubim in ko pridem pod greben, se še borim, a cota gre počasi dol v dolino. Po 20min pristanem.

Zoranov 3.let

Zoranov 3.let

Erzo in Boris sta pristala na Planinskem polju skoraj pri Unci.

Erzov 3 let

Erzov 3 let

Borisov 3.let

Borisov 3.let

 

Erzo aktivira Mega, da gre po njiju, pa se izkaže, da mora nadaljevati kar pod Strmco, saj se zgodi nepričakovano: Emil scuri zraven mene na travnik (iz svojih višav pride pod greben – in je gotof…) !!

Emilova curaža

Emilova curaža

Ko pospraviva, je Mega pri naju (:-) ) in naju zapelje gor. Mi trije se poslovimo, jaz pa še po Erza in Borisa in gasa proti Logatcu, kjer je razlaz.

Super je blo 🙂 !!!