140111 Gozd P1115 16:12:11

Ko pridem nazaj, nekako ni povsem jasno, kaj je naslednji cilj (baje, da na Ambrotu in Gozdu piha SZ…). Še najbolj navijajo za Povlje (mene ne zanima preveč 🙂 ), vendar med potjo od zadaj skozi Križe proti Seničnemu baje veter na Gozdu obrne v JV. Navijam, da gremo gor, saj je ura že pozna (za Povlje), pa ni preveč zanimanja, dokler v Seničnem ne vidimo nekaj padalcev. Dokončno so za, ko obljubim prevoz na sam start 🙂 .

Na startu ne piha več JV, ampak nulca z občasnim pihanjem od zadaj dol (ampak rahlo). Erzo izjavi, da mu ni treba, tudi Emila preveč ne mika, tako da le LukaP takoj postavi (ob asistenci naših inštruktorjev 🙂 ). Tudi LukuS se ne da več raztegovati in potem zlagati M6… Odleti s pospešenim startom najprej LukaP,

LukaP let

LukaP let

za njim Mirko (tudi fajn laufa)

Mirkov let

Mirkov let

in na koncu še jaz s coto, ki je, po včerajšnjem prvem sušenju, samo še napol mokra (ostali se sicer zgražajo, ampak glede na včeraj je skoraj suha, prosim ). Tudi jaz seveda fajn odlaufam, se odpeljem ven, tu je čutiti močnejši V, potem pa nad pristanek in v rahlo obračajočem vetru pristanem zraven Luka P in Mirka (in še nekaj pospravljajočih…).

Zoranov let

Zoranov let

Še preden pospravimo, so inštruktorji z LCjem že pri nas. Malo še provociram za Povlje (še je rahlo svetlo), potem pa na Britof.