140630 Ulovka P1269 15:25:02

Po tednu abstinence je bila danes potreba že neznosna. Kljub dežju zjutraj, sem se že zgodaj ogledoval kam. Pokličem Erza, pa mu danes ni treba (saj je ves teden lepo letel in nabiral nove starte 🙂 – da bi kdo kaj na jato napisal, seveda ne 🙁 ).

Ko dež dokončno poneha, se odločim za Ulovko (SV, mogoče potem Samotorca, Koreno – veter ?…). Erzo pove, da je Koreno pod bistrim očesom lastnika, ki opazuje, kako raste trava in raje tja ne. Pa še vedno ni za akcijo, zato pokličem še Mirka in se skombinirava.

Počaka me na križišču, da zapelje gor, potem bo pa videl. Na startu vidi, da je OK in hitro postavi in prvi odleti. Vmes pokliče Erzo, ki vidi, da je stvar resna in se zapali tudi on in že je v prihajanju (nujne obveznosti bodo že počakale 🙂 ).

Jaz startam malo za Mirkom. V zraku je malo čutiti V in lepo drži, 2x celo piskne gor. Vztrajam desno ob grebenu in pririnem do peskokopa in potem nazaj na križišče, kjer že pospravlja Mirko.

Mirkov let

Mirkov let

Lep, miren let.

Zoranov let

Zoranov let

Ko pospraviva, je Erzo že tu. Kljub cincanju (nujne obveznosti pa to…), prisede (jaz itak moram zapeljati Mirka do avta gor…) in skipam ga na koncu kolovoza. Malo počakam, potem pa dol na pristanek, kjer ravno pospravlja.

Erzov let

Erzov let

Malo še gruntava, kam bi še šla, pa ni več prave volje (nujne obveznosti pa to…). Potešitveni let za obletnico lanskega razsutja 🙂 – 30.junij 2013 🙁 .