140704 Slivnica P1273 14:48:39

Zjutraj lep dan z napovedanim JV, ki bo čez dan obračal v JZ. Erzo informativno pokliče za Buzet (zdražil ga je Ščuka, Erzu se po včerajšnjih naporih ne da preveč), pa me ne mika. Raje kakšni projekti, pa nekaj bližjega.

Po nekaj presledka pa je naenkrat akcija za Slivnico. Do Vrhnike, kjer čaka Čepar. Ko pride Erzo,  ugotovimo, da je bolje z dvema avtoma, roba k meni in na pumpo v Cerknico, kjer že čaka Emil. Čepar pusti avto spodaj (da bo lahko pravočasno v vrtcu 🙂 ), Emil k nam in gor.

Na startu piha skoraj nič (JV). Malo čakamo, Tilen se kar pripravlja (se mu mudi), jaz tudi (se mi ne mudi).

Ko pihne malo gor, Tilen potegne in je v luftu in na levo in začne po mm nabirati. Mi še malo čakamo (zdaj že večkrat pihne gor), potem potegne Emil, pa jaz in Erzo.

Tudi sam grem na levo in takoj dobim steber in navijam. Erzo je hitro ob meni in nad mano, poskušam mu slediti, pa ga zgubim iz vidnega polja in iščem naprej sam. Nad 1700 ne morem, proti Borovnici si ne upam, zato plavam sem in tja nad Slivnico. Nekajkrat potonem, pa spet naberem in vrtim med 1500 in 1600. Poskušam proti Cerknici, vidim tam Čeparja (ki se vrača iz smeri Prestranka), kako vrti precej zunaj, jaz pa hitro zgubljam. Čepar pa nazaj nad vrh, malo čez na V stran in spet nabira. Posnemam ga, pa se komaj rešim pred scurjenjem in ga med lastnim reševanjem izgubim (nabral je na 2000 in v vrtec na Vrhniko 🙂 ). Še en močan steber do 1600 dobim nad farmo, potem pa proti Cerknici in pristanek pri pumpi po 1.30 ure.

Zoranov let

Zoranov let

Pokličem Erza, (je že vmes zvonil po telefonu), ki v Borovnici čaka štop.

Erzov let

Erzov let

Ko pospravim, na pumpi počakam, da pristane še Emil, ki na koncu vrti nad startom še z Danetom.

Emilov let

Emilov let

Poberem Emila z njegovim avtom in ko sva nazaj na  pumpi, je tu že Erzo, našpičen za naslednje akcije.