140913 Poljane P1356 14:25:56

Dopoldne me Erzo obvesti, da je zbor čez pol ure (11.15) na Železniški. Samo odpeljem se in sem tam prezgodaj (prestavljeno na 11.30). Uki je danes pobudnik za Koprsko področje (res je tam najbolj obetavno, povsod drugje po SLO bolj ali manj dežuje).

Erzo pride, Uki pa samo pripelje Manco, ker mora na službeno intervencijo. Danes ima Manca dvoje padal, jaz vzamem tudi samo dva, Erzo tri. Z enoprostorcem do Unca in naložimo še Mega (samo z enim padalom 🙂 ).

V Sežani smo že vsi obupani nad izbiro, saj je Slavnik v dežju, pa se v nadaljevanju spuca in v Kopru je že čisto prijazno.

Na Poljanah postavljamo v oblačnem. Mega bo šofer. Piha idealno gor, še kar močno. Erza kar liftne gor, tudi Manca odleti in lepo zajadra.

Jaz sem vseeno s coto, vendar po startu lepo drajsam sem in tja na višini starta. Manca in Erzo sta nekaj nad grebenom in lepo vrtita in tudi nekaj nabirata. Postane mi kar žal, da nisem raje vzel Rooka. Cota je res že malo zjahana… Začne pa me rahlo zebsti (!) in ko začnem po malem zgubljati, se kar odpeljem na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Zdaj že sije sonček. Mega je kmalu doli pri meni na uradnem pristanku. Manca pristane še kakšne pol ure kasneje, malo za njo pa pride še Uki v akcijo.

Erzo pa se odpelje vzdolž pobočja in čez in priklopi Glem 🙂 !

Erzov let

Erzov let