141003 Zavrh P1382 15:29:46

Ker imam popoldne že začetek neletalnega vikenda, bi rad čim prej kaj odletel. Zjutraj še megla in glede na močan V veter bo najbrž realen Zavrh.

Ko pokliče Delux, ali se že kaj dogovarjamo za Zavrh 🙂 , še malo omenim Gozd, potem pa sva že zmenjena za Zavrh ob 13.30. Drugi del jate z Erzom ima dogovor za uro kasneje.

Z Borisom se na koncu dobiva pri Škorpijonu, pustiva LCja spodaj in z Borisovim avtom gor. Avto zapelje Boris malo pod kmetije, ker baje mladi gazda ne pusti več parkirati pri njih (?!).

Na startu piha skoraj idealno, mogoče rahlo z desne. Takoj začneva postavljati. Potegnem prvi in desno od starta malo zadržim višino. Potem se prestavim na Trebelnik in tam s precej napora vzdržujem višino (pod grebenom). Medtem starta tudi Boris in pride na Trebelnik nekaj nižji. Nekaj časa vrtiva tukaj, pa ne nabereva kaj dosti, tako da se premakneva še malo naprej v kotanjo nad Škorpijonom (pod Lipovcem). Tu Boris počasi zgublja višino, meni pa uspe celo nabrati nazaj na višino starta (900m). Delux pristane ravno takrat, ko pride druga grupa do Škorpijona.

Deluxov let

Deluxov let

Po 45 min tudi jaz scurim na pristanek.

Zoranov let

Zoranov let

Boris mi pomaga pospraviti padalo, medtem pa scurita na pristanek Erzo s testnim Queenom

Erzov let

Erzov let

in Emil…

Emilov let

Emilov let

Za njima pa še ostali…

Ukijev let

Ukijev let

Mirkov let

Mirkov let

Faacov let

Faacov let