150419 Grmada P1539 15:47:09

Erzo, Mega in Nevidni so planirali Madžarsko, pa potem izbrali Ivanščico. Ostala jata pa se je raztepla malo sem, malo tja.

Z Manco, Matejo, Emilom in Samso se dogovorimo za Grmado.

Mateja pobere mene malo pred 12h, midva Manco na Železniški. Na pristanku nas počakata Emil in Andrej in gor. Sonček že tali včerajšnji snegec, je pa mrzzzzzlo.

Na startu občasno močneje prbije (V 7/10,2 Slivnica). Čakamo in modrujemo in nakladamo. Končno se okoli 14h začne umirjati.

Emil se do konca pripravi in potegne, malo za njim jaz. Malo kasneje še Andrej in Manca in po Mlakarju in  Lapajnetu, ki sta vmes prišla, še Mateja, ki kar nekaj časa čaka na boljše pogoje.

Najprej lepo naberem skoraj do 1200, grem na levo za Emilom, pa tam zgubim toliko, da skoraj scurim, se rešim in še enkrat čez 1100, potem pa drajsam sem in tja. Manca in Samsa sta kmalu na tleh, jaz pa se kar borim. Odpeljem se bolj proti Grčarevcu in ven za Mlakarjem in Lapajnetom. Mlakar je visok in se odpelje nazaj in še nabere, midva z Lapajnetom pa zgubljava in ko se obrnem, komaj še prilezem do pokopališča.

Zoranov let

Zoranov let

Manca in Andrej mi pomagata pospraviti. Tudi Emil na koncu scuri na pristanek nekaj za mano.

Emilov let

Emilov let

Mateja najprej lepo nabere in poskuša za Mlakarjem, pa potem zgubi in pristane spodaj pod Planino. Miha pa se odpelje na Razdrto,

Mlakarjev let

Mlakarjev let

medtem ko rešujemo Matejin, Emilov in Lapajnetov avto s starta.