150422 Slivnica P1542 12:43:37

Zjutraj da Vanja pobudo za akcijo. Gorenjska. Gozd. Baje bo dan D: Kranjska gora, Julijci… Slak to portrjuje  (ker je tudi Turčin s svojo jato že na poti  tja)… Najprej sem za, ko pa pogledam kamere, je na Gorenjskem vse mrčasto. In se odločim raje za Erzov/Kocov predlog: Slivnica. Faaca in Slak me kurita, naj grem na Gozd (Slak obljubi, da bo letel v Julijce), pa se ne dam.

Še Mirko je na Vrhniki. Mega nas počaka pri pumpi in gor.

Na startu piha ugodno (5/8,5). Odleti Erzo in hitro navije. Koc takoj za njim. Potem pa jaz, Mirko in nazadnje Mega (ko popedena naju z Mirkom 🙂 ).

Startam ravno v dviganje in navijem do 1700. Erzo in Koc sta kakšnih 300m nad mano. Malo iščem in najdem naslednji steber do 2100. Erzo in Koc sta že kakšnih 400m nad mano in se odpeljeta proti V. Matram se, pa nikakor ne naberem več. Mirko in Mega sta kritično pred curažo, potem pa se Mega ekspresno pobere in nabere na 2400 !. Ko padem iz dviganja, ga več ne najdem in se odpeljem po robu gozdov proti Blokam. Na napačni strani planote 🙁 . Scurim pri Metljah po ogorčeni zaključni borbi.

Zoranov let

Zoranov let

Erzo javi, da je pri velikih Laščah.Mega odpelje proti Loški dolini. Nazadnje javi, da je pri Cerknici in konča pri Krškem.

Mirko je prvi scuril in se dokoplje do Megovega avta. Mene pobere v Grahovem (do tja dobim štop) in gor po Erzov avto. Megu dostaviva avto k Portusu, Erzu na Vrhniko.

Erzo in Koc pa letita in letita

Erzov let

Erzov let

– vsak po svoje….

Kocov let

Kocov let

Erzo je tudi slikal