150511 Krvavec pri kapelici P1559 15:47:37

Erzo (in Nevidni) na vinč na Madžarsko, ostali pa se skoordiniramo za Gorenjsko (J od LJU večinoma NOTAM).

Ob 13h pod Ambrotom: Manca, Slak, Faaca in midva z Deluxom (od Šmartnega). Do hotela z LCjem in h kapelci. Podobno kot zadnjič, vendar takoj postavimo (brez psihiranja 🙂 ).

Delux starta, navije nad kapelico na 2000 in se odpelje proti Potoški. Potegnem jaz, navijem do 2100 in se odpeljem na Javorov vrh. Potem še Vanja, Manca in Slak.

Delux je že izginil, Slak me dohiti pod Javorovim vrhom in nizek šiba kar naprej na Zaplato in do dežurca pred Kališčem kjer navije vsaj do 1800. Jaz nabiram za Potoško in pri Zaplati in potem še pred Kališčem, se nizek odpeljem mimo Storžiča in naberem pred Malo Poljano. Na Tovstem Luka vozi že nazaj, jaz pa do konca Kriške. Tu motovilim sem in tja, najprej bi šel naprej (55 z vetrom), vendar je Slak tu obrnil. Nazaj ob grebenu mi je veliko vetra in bolj razgibano, zunaj pa bolj enakomerno, vendar začnem zunaj curiti in potem ne morem več nabrati nad start (Gozd). Pristanem v Seničnem.

Zoranov let

Zoranov let

Ko pospravim, pride Jugo (dogovor z Edom), ki pa po ogledu situacije vidi, da je bolje, da gresta na Krvavec (in še mene odpeljeta tja) 🙂 . Boris je peljal do Begunj,

Borisov let

Borisov let

Vanja scuril v Kokro z akro zaključkom,

Faacov let

Faacov let

Manca do Kriške in nazaj do Preddvora, Slak pa nazaj pod Ambrota.