150611 Gozd P1590 16:45:50

Erzo jo že zgodaj potegne v Istro, ker tam bo (meni se sicer zdi, da so tam napovedane plohe in nevihte…).

Nekaj kasneje sprašuje Poje, kam da bi se naj šlo in zdi se mi, da bi lahko bila Grmada (jaz šele kasneje, sem še z avtom na servisu…). Pa se skoordinira z Borisom in ko se slišimo kasneje, s štarta samo opazujeta neurje na Snežnikom…

Torej tja nima smisla in z Manco se uskladiva za Gorenjsko. Še Ukija počaka na Vrhniki in potem se dobimo na Britofu. Mi trije se naložimo k Slaku in gasa na Gozd.

Na startu sami štirje in je kar lepo. Sploh glede na ostala področja po SLO: Erzo (in Mega in Nevidni in…) bežali pred nevihto.

Erzov let

Erzov let

Poje in Delux na koncu odletela in bežala stran od neurja.

Deluxov let

Deluxov let

Mi pa malo počakamo (da začnejo prihajati še drugi) in potem v luft: Manca, Slak, Uki in ravno, ko startujem jaz, prideta še Jugo in Edo. Čeprav se kar matram, nad greben ne pridem in po 20 min scurim na pristanek takoj za Ukijem.

Zoranov let

Zoranov let

Uki hitro dobi prevoz gor za popravca. Ostali so na startu malo počakali, potem pa tudi oni v luft in večinoma kmalu scurijo.

Edov let

Edov let

Jugov let

Jugov let

Slak in Manca pa sta pobrala in naslednje ure jadrata sem in tja vzdolž grebena. Slak vmes toplanda na Kriški za počitek. Uki ugotovi, da nima smisla še enkrat in pripelje avto dol. Ko se končno zberemo, še zaključno druženje pri Bajdu.

Pod večer pa je tudi Samsa letel z Nanosa,

Samsov večerni

Samsov večerni

Domen pa okoli svojega doma H&F…

Domnov H&F

Domnov H&F