150821 Zavrh P1638 13:17:07

Danes pa je abstinenčna kriza že prehuda. Že kar zjutraj hočem nekam iti (generalno SV, Krim 6/9 , Slivnica 5/8 V, vse bolj sivo in pokrito) in nekako me vleče na Grmado (je Emil včeraj lepo jadral – v močnem 🙂 ) ali rezervno na Zavrh.

Ne zdržim in pokličem Erza, ki mu je še prehitro. Mega tudi ne more, je pa Emil takoj za. Vendar pa je mnenja, da bo Grmada premočna.

S predhodno Emilovo kontrolo na Planini (premočno…) sva ob 12h na šodru. Pride še Erzo, pa ne da bi šel letet (on bo kasneje…), ampak naju dražit.

Gor z Emilom in pešaka proti startu. Tik preden prideva na start, se pojavi nad nama padalec, ki lepo mirno jadra sem in tja… najbrž Habibi. Na startu piha tako kot včeraj, ni pa tiste črne gnusobe.

Takoj postaviva (skoraj ni časa za scanje, tako hitiva 🙂 ) in v luft: Emil, jaz.

Lepo drži in rahlo dviguje, vendar kaj dosti nad greben nihče ne nabere. Kot po putru. Ker pa občasno rahlo porosi, odpeljem proti Vrhniki. Kar držim višino in najprej hočem pristati na fuzbal plac (zraven LCja), pa sem tako lepo visoko, da zapeljem čez Vrhniko do BJ-ja in pristanem na travniku za njim.

Zoranov let

 

Malo za mano pristaneta še Tilen in Emil.

Emilov let

Emilov let

Ko pospravimo, začne kapljati, ko pride Erzo, že dežuje. Nekaj benti, da smo mu sebično predčasno pobrali ugodne pogoje, pa je zato izvisel 🙂 …