151227 Golte Stari stani P1716 13:35:32

Zjutraj Erzo sporoči, da danes ne bo čudežev na Zvohu (preverjeno s Simeonom) in poiskati moramo drug cilj (Goljak, Šestan, Nanos ?). In se spomniva na Golte in to je to. Erzo razpošlje zborni SMS.

Še Pavlič se pridruži iz KP (in vmes pobere Jeana). Na Vrhniki naložita še Erza in gasa naprej.

Potem se formira še druga (Mire, Kastner in Štus) in tretja trojka (Manca, Mega in Uki). Četrta nastane v LJU, ko Mateja & Luka pobereta mene.

Eni se malo zgubljajo po poti, vendar se na koncu vsi zberemo v gondoli na Golte ob 12h. Na vrhu hočemo vsi (za lokalci) s sedežnico na Medvedjak, pa nas Erzo zaustavi in usmeri na drugo (Stari stani).

Na vrhu ugotovimo, da je sicer krasen sonček in razgledna lokacija, vendar piha narobe – od zadaj … Erzo & Co odpešačijo kar počez na sosednji grič (kamor bi lahko prišli s prejšnjo sedežnico). Nekateri pa (teža opreme in še dodatna bremena 🙂 ) se hočemo raje odpeljati dol in naprej gor s sedežnicama. Pa ne uspemo. Ta dvoseda tu namreč vozi samo gor. Ni za dol. Tudi prepričevanje višjega vodstva smučišča ne pomaga…

In se še mi odpravimo peš (vse to dogajanje precej poslabša naše razpoloženje). Nasproti pride Mega, ki (kot vedno) viteško pomaga in spravi Matejin rukzak do nove lokacije.

Do sem je Jean malo pofotkal dogajanje

Ravno ko pridemo, odleti Erzo in potem za njim še drugi. Mateja se odloči, da ne bo. Počasi pristajamo v dolini. Nekateri dlje stran,

Erzov let

Erzov let

Domnov let

Domnov let

Štusov let

Štusov let

Jeanov let

Jeanov let

drugi na uradnem.

Zoranov let

Zoranov let

Tomov let

Tomov let

Lukov let

Lukov let