160326 Zavrh

Danes napoved nič kaj obetavna a pomembno je da je Erzova SERIJA rešena 🙂

Erzov let

Sam se danes z lahkoto lotim zadev v čakalni vrsti katere ponavadi odlašam zaradi letenja…Ob 12:33 sporočilo od pUNČKE (“Škrpjon 13:15 Zgleda uredu,kaj bo ne vemo..”) in stvari kar popadajo iz rok. Moram vsaj skočit, da preneha tresavica si rečem in že se peljem proti Vrhniki. Na šodru se napokam v Megov avtek in z Erzom kot kopilot do Škorpijona, kjer že čakata pUNČKA in Mr.F.!

Na štartu Piha lepo gor v intervalih in kdaj tudi povsem ugasne. Prvi je pripravljen Erzo, ki pa se samo odpelje proti Bistri pod mrčastim nebom.

Erzov let

Naslednji pripravljen Mr.F. , kateremu piha že precej manj in ima malo več opravka z hrbtnim štartom. Naposled mu le uspe in odleti proti uradnemu pristanku. Na nebu se pojavi plava luknja (Medium size) in čakamo, da se dolina napoji z energijo (cca15min). Naslednji v vrsti smo pUNČKA, jAz in Mega. Pred štartom nekaj prdka a premalo za obrnit. pUNČKO mimo prvega roba (Breg) po malem drži in šele v (Bizgavki-to je nad Dolom) kjer je ponavadi dežuren steber zavrtiva in vrtiva šibak steber za katerega ocenim, da višje ne bo šlo in se odpeljem v smeri Vrhnike. Me kar konkretno požira zato se odločim nazaj do dežurca a pridem prenizko kjer se precej neizkušeno borim s šibko termiko in po parih min. pristanem na uradnem.

Domnov let

Mega in pUNČKA še nekaj časa vrtita vmes pa nad Javorčem zagledamo Mantro!  Špekuliram, da naj bi to bil Erzo in da je nekak čudežno pobral a se izkaže da je ta heroj Kosov Emil, ki je priletel iz Ulovke! 🙂 Ja iz Ulovke! Iz katere sta z RedStarom štartala (RdečaZvezda pristal pri BJ-ju)Emilov let

Sledi druženje in domaža naloga za jutrišnji dan 🙂

T. SLejko pa takole izven naših meja…

Tomov let