160729 Grmada P1879 16:09:34

Erzov let

Erzov let

 

napiše Jean

….

 

Po enotedenski prostovoljni prisilni prizemljitvi se danes počutim zadovoljivo. pUNČKA je spraševala za popoldansko akcijo, Erzo pa je že zgodaj podražil z Grmado. Najprej sploh nisem nameraval nikamor, potem pa mi je (glede na počutje) vedno bolj spravljalo na obrate in na koncu se kar odpeljem proti Planini, da vidim, kaj se »dogaja«.

Ko zavijem na Uncu z AC, ravno javi Jean, da je pristal v Predjami. Iskra (tudi že na tleh) ga gre iskati z Megovim avtom, vmes pa pobere tudi Mega, ki je pristal nekje pod Strmco (?). Na Lohači počakam, da se vrnejo in presedem k njim, da nas Mega odpelje gor.

Na startu piha še vedno OK (občasno malo bolj ali manj, vendar gor -JV). Jean bo šel še v tretje, Iskra se odloči, da ne. Potegne Jean, lepo odleti in hitro nabira. Jaz sem kar malo šibek v nogah in ko potegnem, ugotovim, da imam gurtne v zicu nekaj zafedlane prek vpetja (jasno, saj ne more biti vse v redu), vendar odletim in se v zraku naštimam, kolikor se da. Najprej lepo pobiram in kar jadram sem in tja, ob Megovih zemeljskih navodih s starta, potem pa začnem zgubljati in počasi scurim v poden.

Zoranov let

Zoranov let

Tudi Jeanu (v tretje) ni uspelo pobirati po začetnem uspehu in pristane skoraj hkrati z mano.

 

Ful sem vesel, da sem spet operativen (da sem sploh letel, saj sem nameraval samo zapeljati se dol).

Med pospravljanjem pUNČKA javi, da prihaja z Ukijem in Alešem na prizorišče…

 

….

napiše Jean 🙂