170112 Gozd P2004 15:07:05

J SLO v meglah in oblakih, nizke baze, prihaja poslabšanje, više močan JZ. Že iščem kakšne nizke projekte, pa pokliče Poje, da bi kam šel letet in me spravi na nove obrate. Še pUnČkA bi šla na Gozd in je cilj znan. Potem pa se tudi Gorenjska dokaj zabaše. pUnČkA odpove v treh stopnjah (1.bo še vidla, kako bo čez nekaj časa,… 2.ne ve, če bi šla…. 3.definitivno ne gre).

Jaz pa že na poti na Brezovico po Jožeta, da mu pomagam po avto na servis in naprej pod Gozd, kjer sije sonček (3/4 pokrito). Jože malo zamudi, saj vmes pridobi Branetov Ultra Light za testiranje. Gor in na start, kjer sva sama. Piha rahlo gor, sončka ni več.

Jože malo dviguje hrbtno in handla padalo, potem dokončno dvigne in se odpelje po nekaj ovinkih naravnost na pristanek.

Poje 1.z Ultra Light

Ko hočem jaz v tangicah dvigniti Rooka hrbtno, vetra praktično ni več. Zato potegnem naprej, lepo speljem in se po daljši vijugi zapeljem na pristanek.

Zoranov let

Jože se že priključi v avto Sandiju in Primožu z dvema tečajnikoma, da bo testiral še Sandijevega novega X-a.

Med pospravljanjem pristanejo Primož, tečajnik1 in Jože.

Poje 1.z X-om

Malo zatem tečajnik2 s polno brzino prbije z nogama v rob ceste in že ga vidimo s polomljenimi nogami!!  Pa se na srečo izkaže, da je le en gleženj močno udarjen.

Zapeljem se z Jožetom in Tečajnikom1 še enkrat gor: Jože bo poskusil še Ultra Lighta v tangicah, tečajnik 2.rundo, jaz rešim Jožetov avto. Ko pridem dol, se izkaže, da bosta Sandi in Primož odpeljala Tečajnika2 na urgenco.

Poje 2.z Ultra Light

Mi pa še enkrat gor, da rešimo še preostali avto zgoraj in da bo Jože primerjal še X-a v tangicah. Ko sem spet spodaj, Jože pristaja četrtič že v mraku…

Poje 2.z X-om