180704 Grmada P2287 13:06:12

Danes bi moralo biti slabo vreme in temu primerno se naštimam v glavi (kakšni projekti, pa to…). Pa že zgodaj pokliče Mega, kam se gre leteti, on bi šel na Grmado, če ni boljšega predloga (Erzo še bolj zgodaj, ampak on v bistvu samo preverja, da ne bi kaj zamudil)… In potem je hitro treba preveriti, kakšna je realna situacija na terenu. In ne najdem(o) nič kaj boljšega (jasno, da je Jean tudi predvsem za Grmado, Erzo pa je v glavi tudi naštiman za slabo vreme).

In se zapeljem v Planino do Jeana (Mega pa medtem H s pristanka gor). Preložim se v Jeanovega murnčka in zabrniva gor.

Na startu Mega že ves raztegnjen. Tudi midva začneva takoj postavljati, Mega pa odleti. Najprej močno zacuri, potem pa ves nizek najde nad poljem proti Hasbergu steber in zvrti do 1300.

Medtem sem tudi jaz v luftu. Držim se pobočja, kjer dobim nekaj malih in ostrih batin, generalno pa zacurim in potem blizu pokopališča najdem položen steber (delno tudi oblivanje), ki mi 2x podaljša let za 10min. In potem scurim na uradni.

Zoranov let

Skoraj hkrati pristane Mega nad cesto pri svojem avtu.

Megov let

Jean pa starta kar nekaj za mano in sede na polje proti Hasbergu.

Jeanov prvi

Mega pride pome in potem ob glavni cesti pri župniji (kamor je prišel Jean v lastni režiji) iščeva Jeana, ki baje sedi na polici ob cesti !! Vsi trije gor po Jeanov avto.

Ker pa je ob prihodu gor spet prav prijazno sončno in še vedno nič kaj razkuhano, gre Jean še enkrat scurit.

Jeanov drugi

Midva pa z avtoma dol. Med potjo pobereva Jeana, ki naju povabi na zaključno druženje pri njem doma, kjer Mega potem asistira pri zdravniški negi morskih prašičkov, ki so na počitnicah pri Kofolovih…

Ves čas že od samega začetka pa smo pod strogim Erzovim nadzorom, ki preverja situacijo, da mu morebiti ne bi bilo preveč žal, ker se ni odločil za zraven…