181128 Hribi SV P2418 16:37:17

Slišiva se z Erzom, ki ravno odhaja iz pisarne na Hribe, da odkljuka dnevno nujo…

Skoraj hkrati prideva na Hribe. Z robo gre celo malo nad SV start, pod daljnovod in pomagam mu postaviti. Lepo odleti.

Erzov let

Grem po njega dol in nazaj gor do LCja. Vztraja, naj grem še jaz (»…sigurno na svojega najdaljšega danes…«). Ne da se mi spet odpirati padala, pa mi vztrajno ponuja svoj komplet (Triton 2 in projektni sedež). Na koncu se vdam in gor na travnik.

Vetra je manj kot prej, vendar gre Triton lepo gor in tudi odletim baje »najlepše kot sem kdajkoli na tako položnem startu«.

Zoranov let

Erzo me pobere z avtom in gor. In zdaj hoče še enkrat.

Erzov let

Erzov Komentar leta: Čez dan veter res grdo razbija, da se prijatelji z izjemo Pojeta mučijo za serijo kakršnakoli že je. Sam se čudim soncu, ki sveti v mojo pisarno, saj sonca popoldne tako v pisarni že več let nisem videl… in potem se veter umirja, grem na klasiko, potem skoči še Zoran, njegov prvi letošnji obisk Hribov in potem je ideja 3, saj je padalo prav suho in se mora navlažit, če se hoče sušit v hiši; potem že v temi, ko me Zoran vozi vpetega v padalo v prtljažniku je ideja 1km in tako naprej – en dan pa… te vpnejo v prisilni jopič, zato pa, dokler me ne! [28.11.2018 19:02]
Matej B : Erzo, če hočeš videt sonce v pisarni moraš biti v pisarni  Prisilni jopič je vseeno boljše kot prisilna pisarna … [28.11.2018 19:10]

 

In potem še tretjič.

Erzov let

In sedaj je že mrak, ampak on bi še enkrat.

Erzov let

V temi ga poberem in zapeljem gor in ker hoče še enkrat v popolni temi, mi pomagam še zadnjič razgrniti in se poslovim (da ne bo še šestič…).

Erzov let