190926 Slivnica P2660 15:40:47

Na Uncu počakam Mega in se še malo odločava ali na Nanos ali na Slivnico. Še Jean pride in ker obračajoči SV na Nanosu že skoraj usahne, na Kovku pa je že 1 uro lep JZ, na Slivnici pa tudi, se odločimo za Slivnico.

Prijavi se tudi Dušan, ki bo prišel z Rakitne kar gor. Pa še Erzo je zaključil teren in bo prišel za nami. Mega pusti avto na Uncu, Jean do pumpe, kjer se naloži in gor.

Ko pridemo na start, piha idealno, ko začnemo postavljati, usahne popolnoma. In potem čakamo vsaj 20min, da pride druga grupa (Dušan, Erzo in Martin) in začnejo kibicirati.

Končno malo dahne, da odleti Mega, potem pa še jaz in Jean in sedaj ostali lahko postavijo.

V zraku najprej malo iščem in naberem desno pri koči, potem vidim Mega, ki bolje nabira zunaj pred startom in se mu pridružim. Sprva mi gre počasneje kot Megu, ki pobere že visoko, preden tudi jaz nacentriram najboljše dviganje. Še Jean je dvignil bolj od Cerknice in že smo tik pod bazo. Mega nabere v njo in gasa proti Blokam. Jaz pa za njim z 2000.  

Lepo visoko kar naravnost počez v smeri Primoža. Nekje za Pajkovim Mega pobere v bazo, jaz pa vrtim in se matram in mi  ne rata in ga izgubim. Nadaljujem v smeri mimo Primoža do Kureščka in potem v curaži do Turjaka, kjer že vidim svoj pristanek v Želimeljski dolini. Pa malo nad tlemi le najdem nekaj in vrtim in se to razvije v lep steber do 1500 in naprej v smeri Škofljice. Pristanem pod Gumniščem.

Zoranov let

Tam ko sva se zgubila, je Mega je zavil čez Iško proti Krimu in na koncu pristal v Kamniku pod Krimom.

Megov let
Megov komentar leta:Plazenje okrog Krima je bilo za cukr.  Trije štopi in sem bil doma. [26.9.2019 18:52]
Jože Poje : Odlično! [26.9.2019 15:49]
Franek Rakun : dva jurja,top [26.9.2019 18:06]

Takoj začnem kombinirati logistiko in se z Dušanom,

Dušanov let

Jeanom in Martinom

Martinov let

uskladim, da mi rešijo LCja.

Potem vidim na LiveTrackingu Erza prav blizu.

Erzov let

Po malo koordinacije seveda Erzo zrihta prevoz, pride s prvim šoferjem po mene, potem pa naju z Erzom drugi dostavi na pumpo v Cerknico !! Mega pa se reši sam čez Vrhniko. Hvala vsem za logistiko.

Še vizualizacija: