220709 Kižlovka P3675 10:08:05

Precejšnja ohladitev v teku današnje noči. Sondaža pokaže na 600 inverzno kljuko, višje fantastična – položena v levo. Le močan S,SV bo čez dan še kar nabijal.

V dolinici spodaj nobenega vetra, po poti gor pa občasno butne termika. Ustavim se na Novi lokaciji, kjer je večinoma mirno; občasno potegne po griču dol, še bolj pa gor. Sonce brez oblačka na modrini očitno že močno dela. Postavim in se vpnem hrbtno.

Potegnem padalo, ko pihne gor, pa mi ga obrne čisto proti JZ, 90st. glede na start/pobočje. Kljub temu ga stabiliziram in po obratu potisnem naprej. Sunkovito me butne od tal, pa spet vmesni poskok in še enkrat med slalomom poskok, da tik nad prelomom speljem. Ostro desno, kjer me ob pobočju butne gor, pa spusti, da nizko nad tlemi odfleram, dokler gre.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) z Nove lokacije

Pa še en obisk pri domačinu s katerim “sva” predvčerajšnjim mašila luknje s peskom na kolovozu, včeraj pa sem ga obiskal z zalogo piva za vroče dni. Ker pa ga ne pije, sem mu danes kot nadomestilo dostavil nekaj osvežilnih sokov 🙂 . On pa me počasti z gajbico sladkih ringlojev 🙂 .