210302 Gozd P2974 15:26:02

Za popoldne pa se kar ne moremo uskladiti. Erzo navija za Ambrož, nekaj ostalih iz jate gre na Zavrh in na koncu se še Milan odloči za tja. Mega pa je za Gorenjsko in ker mene Ambrož ne mika predvsem iz tehničnih razlogov (da ne omenjam inverzije, ki je ravno okoli 1300 in navzgor), obvelja Gozd.

Erza in Mega počakam na pokopališču na Šmartnem in gasa z Erzovim avtobusom v Senično. Na pristanku spoznamo Dečmanovega Jaka, ki ravno pospravlja padalo in ga Erzo hitro prepriča za šoferja. Prisede, z nami gor in prav na start (hvala Primož), da razložimo robo in odpelje avtobus dol.

Takoj začnemo postavljati (pripravlja se še nekaj drugih, nekaj pa jih je že v zraku od prej). Ker Erzo pozabi svoje radiatorske rokavice v avtu in se zamudi s tem problemom (ustavi šoferja še pravočasno), sem jaz pripravljen (z Megovo pomočjo) prvi in hrbtno odletim. Potem še Erzo in Mega, ko jaz že nabiram na V robu.

Erzo in Mega pa pobereta kar nad startom in se zapeljeta v Tovsti. Ko naberem dovolj in pridem za njima, sta že naprej pod Storžičem. Nabiram v razrukanih dviganjih in vrtim in se na koncu s 1400 odpeljem naprej, pa me požre pod Storžič do 1000 in obrnem nazaj, saj vidim še nekaj drugih, ki se nizki vračajo in rešujejo nad gmajnami. Ob Tovstem še nekajkrat poskušam nabrati, potem imam počasi dovolj razmetavanja in grem nazaj nad Gozd, kjer še malo vrtim in nabiram zunaj nad dolino, da se po uri in pol zapeljem na pristanek.

Zoranov let

Erzo in Mega se ravno vračata proti Kriški, zato se dogovorimo, da potegneta mimo Dobrče, dokler gre.

Kar rinfuzo naložim robo v avtobus in skozi Tržič do Erza.

Erzov let

Svojo robo ima že pospravljeno, zato pospravi še mojo in po Mega, ki je pri pokopališču pri Blejski Dobravi.

Megov let

Stane Bajt : S Kingom sem bil zelo, zelo zadovoljen. Zgleda, da bom s tem tudi. [2.3.2021 18:59]

Potem pa po AC do pokopališča v Šmartnem, kjer me čaka LC.