210501 Kižlovka P3048 11:15:03 in P3049 15:03:41

Danes pa se prijavi tudi Jože v rehabilitacijski center Kižlovka. Pravi, da je rama že dovolj počivala in jo je treba počasi letalno aktivirati. Zato za začetek kakšen rehabilitacijski skokec.

Ker se nekaj obira s prihodom (izkaže se, da mora prej še pripraviti scenarij za svoj novi vzgojno-izobraževalni film) se odpeljem sam naprej (ziher je ziher, popoldne možne krajevne plohe…). V dolini nekaj sončka, ki pa počasi suši mokroto nočnega dežja.

Ker je Rook že dovolj suh, grem gor seveda z njim. Postavim, pa je premalo vetra za hrbtno, čeprav diha po pobočju gor. Potegnem, lepo speljem in se zapeljem v dolino.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook L)

Malo čakam Jožeta v dolini, potem pa grem po njega do cerkvice v Sostro, da ne bo še svoje limuzine spreminjal v amfibijo. Naloži le filmsko opremo, saj ima danes namen testirati mojega Run&Fly. Zapeljem v dolinico, kjer Jože takoj začne snemati v skladu s scenarijem.

Ko posname uvajalne kadre, se odpraviva gor (jaz samo s pohodno palico, brez robe). Na startu še malo snemanja (pripravljanje opreme,…), potem se Jože pripravi v Dudeka. Ker pozabi telefon spodaj v LCju, mu posodim svojega, da zalaufa FlyMe. Elegantno dvigne padalček, ga lepo vodi nad sabo, medtem ko ga snemam z njegovo GoPro po scenariju… in se zapelje v dolino.

Jožetova prva fizioterapija na Kižlovki

Komentar leta: Enajsti dan… Run&Fly… prav zares 🙃 [1.5.2021 15:17]

Zoran Gaborovič : Pozdravljen v rehabilitacijskem centru Kižlovka ! Odprto tudi ob nedeljah in praznikih 24/7/365   [2.5.2021 10:46]

Iz LCja vzame svoj telefon in je spet hito pri meni, ki se ves ta čas sončim na startu. V drugo ga postavi in sedaj s kamero na glavi odleti v dolino, da dobi še ta zorni kot v svoj film.

Jožetov 2.let

Roman Debevec : Kaj poreče Zoran, ki je prvi odkril tale rehabilitacijski center, če se sem pripodimo še Erzo, Mojca, jest in še kdo…?? 😀 [1.5.2021 23:24]Zoran Gaborovič : Dokler občina ne spremeni zazidalnega načrta bo vse ok 😜🤪 [1.5.2021 23:30]Roman Debevec : 😁😁😁 [2.5.2021 09:03]

Kmalu je spet pri meni. Ker zorni kot ni najbolj ustrezal, bo še enkrat ponavljal let z malo prestavljeno kamero na čeladi. Vetra je že kar manj, vendar tudi v tretje lepo odleti, ko pošteno polaufa po pobočju dol, kar tudi jaz posnamem.

Jožetov 3.let

Ko je spet pri meni, pa se še jaz opremim z Dudekom. Ker je vetra vedno manj, kar nekaj časa čakam (nervozno, saj tega padalčka že leto in pol nisem letel), da končno malo bolj pihne (brez vetra bi težko toliko zalaufal, da me teh 18m2 odlepi od tal). Potegnem in kljub počasnosti speljem in se tudi sam z Run&Fly odpeljem proti LCju.

Zoranova vsakodnevna terapija (Dudek Run&Fly)

Pospraviva in v Sostro, kjer še malo modrujeva, predno se posloviva.

Jože pa je o tem dogajanju posnel prečudovit film. Bravo Jože !!!!