210608 Zavrh P3096 15:29:19

Danes pa se mi zdi, da bo lep Zavrh in ko pokliče Milan, je to tudi njegov predlog (Erzo se je že včeraj odločil, da gre v Prekmurje na vitlo).

Ob 11.45 na Šodru počakam Mega, ki naju potegne do Škorpijona. Tu se pridruži še Berto, pa Manca in Milan in Mega da gasa za gor. Berto in predvsem Mega mi odneseta rukzak na start, sam pa s palicami za njimi.

Ko pridemo, deluje sprva kar obetavno, pa je vedno bolj nakuhano in tudi občasni močni sunki vetra, ko zaugne proti bazam. Malo počakamo, da bo bolje… Pa se to razvleče na 3 ure. Vmes pride tudi Gracar s kolegom, pa nas po kakšni uri peš spet zapustita. Potem pa pripešači tudi Kurnikova Ana z novim Epicom in seveda bi letela. In potem se tudi Manci že zazdi, da je OK, ko smo se ostali že sprijaznili, da se peljemo dol.

Odleti najprej Manca, malo za njo pa še Ana in zgleda kar OK. Takoj postavi še Milan in tudi jaz se razpakiram z Megovo pomočjo . Odleti Milan, takoj za njim še jaz in potem se pripravi še Mega. Milan potegne proti Bistri, ko Manca in Ana pristaneta.

Anin let

Grem za Milanom, pa me, podobno kot njega, splakuje ven (dejansko piha JV od Rakitne sem), tako da samo obrnem in se uspem zapeljati do uradnega, kjer pa pristajam proti Škorpijonu v hrib…

Zoranova curaža

Milan je pristal malo pred uradnim malo pred menoj.

Med mojim počasnim pospravljanjem Mega potegne do Verda.

Megov let

Berto se je odločil, da pripelje Megov avto dol, medtem ko se tukaj nabira ekipa za 2.rundo: Gabor, tudi Milan bi še šel enkrat. Pride tudi Igor (za H&F). Prevzamem Megov avto in na Šodr…

Gaborjev let
Milanov 2.let je bil dosti bolj uspešen…