210912 Zavrh P3253 16:02:36

Sedaj pa zares. Koordiniram se z Milanom in Manco, pa na koncu edino Berto pride k Škorpijonu ob 13.30, kjer je klobasa vodoravno in veter kar žge. Ostali bodo kasneje, če bo…

Zapelje Berto gor in odpešačiva na start, kjer piha idealno (4/7, je pa malo prej butnilo tudi 10). Kar ne morem verjeti in čakam na sunke, pa nič. Postaviva in ob Bertovi asistenci postavim zidek in lepo hrbtno dvignem in odletim. Berto pa se potem kar malo matra, preden se mi pridruži v zraku.

Najprej me butne gor, potem pa bremza okoli Trebelnika, saj me ustavlja čisti S (celo vzdolž grebena piha, mi kaže). Zelo sem že nizek in se dolgo časa matram z nulcami, ko nad Dolom le dobim dviganje in se spravim nad greben na 1000. Pa do Javorča s popravki in hitro bolj zunaj nazaj. Medtem je Berto nizek spodaj in imam občutek, da bo vsak čas šel na pristanek, pa kar vztraja in nizek drajsa sem in tja.

Na start medtem pridejo še Manca (s familijo), pa Martin in Emil z Redstarom. Tudi oni v luft in najprej nizki. Martin komaj uspe pririniti do Škorpijona.

Martinov 1.let

Tu ga pobere Milan in se zapeljeta gor. Manca dobi spredaj zunaj pred Trebelnikom krasno dviganje, kjer se ji pridružim (tudi Emil in Redstar sta že nad grebenom) in še eno rundo do Javorča in nazaj do starta in ven in počasi na pristanek.

Zoranov let

Manca pristane hkrati z mano. Berto nekaj kasneje.

Bertov let

Pa še Martin v drugo.

Martinov 2.let

In tudi Milan (ki spet ne bo objavil te curaže in pravi, da itak “ni letel”…). Emil pa je potegnil do Verda.

Emilov let

Zapeljem Berta in Milana gor po avte in v LJU.