210925 Gozd P3277 15:01:54

Zdaj pa usklajevanje… Erzo in Milan sta za Gozd, pa tudi Gabor. Sam še malo pogledujem na pokrito Primorsko in Slavnik, saj se mi zdi, da bo podobno, kot včeraj. Kraševci gredo tja, logistika je zagotovljena, ampak na koncu se vseeno tudi sam odločim za Gozd.

Ob 13h pride Suša z Erzom, za njima pa še Milan in kot zadnji Emiliano. Gabor je že na štartu. Seveda se na koncu zbašemo v LCja in gor. Na start je rampa zaprta, zato vsi pridno odnesemo robo gor na svojih ramenih (tudi jaz že zmorem).

Vetra skoraj nič, na momente pa na kratko prbije. Malo čakamo in se sončimo in modrujemo, potem pa se le počasi pripravimo.

Prvi v luft Milan. Vetra je občasno ravno prav, da lahko postavim zidek in potem odletim v prvo kot drugi. Erzo za mano. In še Emiliano in Gabor.

Pred startom me lepo nabije gor in potem v močnem V na V rob, kjer smo prvi trije že pod grebenom. Milan je še najbolj uspešen in se spajsa nad greben, tudi jaz le za kratek čas. Erzo lovi karkoli tudi bolj zunaj, pa le bolj ali manj odcuri na pristanek.

Erzov let

Naslednji sem jaz, ki se še nekaj matram na spodnjem grebenu in potem odcurim k Erzu.

Zoranov let

Kmalu pristane tudi Gabor.

Gaborov let

Za njim še Emiliano in kot zadnji Milan z največ km in najdaljšim časom, kar mu povzroči takšen čustven naboj, da takoj objavi…

Milanov let

Primož pa je jadral sem in tja in se na koncu odpeljal proti Preddvoru, kamor se je napotil tudi Erzo v reševalni misiji, medtem ko Gabor nas zapelje gor po LCja in ostalo…