211207 Kižlovka P3373 08:12:21

Zaradi dopoldanske primarne terapije sem danes na sekundarni zelo zgoden. Rahlo je še megličasto, ko se vozim po potoku.

Kljub napovedanemu mrazu nekaj pod 0, pa spet gazim gor po močvirju in blatu (sem upal, da bo zmrznjeno). Sem pa tudi danes s coto, ki je le še rahlo vlažna od včeraj, zaradi inverzije pa si ne obetam težav z vetrom (čeprav na poti gor piha po dolini rahlo dol).

Ko razgrinjam coto, je mirno, vleče malo od tu, malo od tam. Počakam, da dahne iz dolinice gor, potegnem in se še pred prelomom odlepim, se lepo zapeljem še malo mimo LCja in stopim v močvirje ob kolovozu.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook L) s stare lokacije

Potem pride na vrsto primarna terapija in po njej ostanem sam, saj so drugi interesenti za resno letenje individualno že odbezljali proti Lijaku.

Tudi sam sem se se malo nagibal za tja, vendar mi sedaj samemu res ni za voziti dol, pa še bolj me vleče na nove starte, saj me že skoraj mesec dni brez novega starta dela vedno bolj nervoznega. Neizpolnjeni cilj za leto 2020 se je resda prestavil za eno leto zaradi moje nesreče, ampak sedaj se približuje konec 2021, jaz pa hočem še en lep novnovnov ali vsaj novnov start !!!! Sem imel pa danes enega lepega v planu (celo za ceno odpovedi jadranju na Lijaku), pa je LJU megla spet prekrižala načrte in tako je zadnjednevna vsakodnevna vse večja nervoza, res že zelo v višavah…