220324 Ambrož.zg poseka P3529 12:40:26

Za zaresno letenje pa Jazbečev Klemen skliče zbor ob 11h pod Ambrožem. Ostali samo pritrjujemo.

Glede na nadaljnje dogajanje se spomnim, da me pričakajo Milan, Erzo, Pojetov Jože, pa Kurnikov Jurij in Jernejčičev Urban. Po komandi prisedem v Urbanov avto, kjer je tudi že Jurij, Erzo in Milan pa v Jožetovega in gor. Že tega se komaj spominjam, od tod naprej pa je popoln blackout (izguba kratkoročnega(?) spomina).

Bežno vidim nekaj korakov po gozdu proti poseki…

Elektronika pravi, da sem baje to letel jaz (Zoran)

Za ta moj track nimam pojma, kdaj in kako sem ga odpeljal (je skoraj urica…), kako sem ga odcuril in pristal, objavil…

Naslednjega, kar se spomnim je moj pospravljen (?) rukzak na pristanku, kjer mi pravi Kurnikov Jurij, da mora hitro oditi po Ano in se poslovi. Potem (?) me kliče Milan, da je nekje pri Vrbi pristal in potrdim, da pridem po njega.

Pot do tja z LCjem je (sedaj, ko to pišem) napol kot v sanjah. Ko ga poberem je Milan že obveščen o mojem stanju in previdno komunicira z mano… Pove (ali res takoj takrat ?), da je Jože metal rezervo na Vajnežu in da ga rešuje helikopter (?). Pot nazaj pod Ambroža po AC je tudi bolj v megli (na Petrolu Voklo moram kupiti bencin in 3x napačno vtipkam PIN za kartico, ki ga uporabljam vsak dan…).

Na pristanku pod Ambrožem se preloživa v Milanov avto (pa še dva sopotnika) in gor rešiti Jožetov in Urbanov avto.

Ko pripeljem Jožetov avto dol, Milan že čaka, da gre z Jožetovim avtom po njega v bolnico na Jesenice (tam nekje bosta pa pobrala še Urbana). Jaz pa se počasi spravim v LCja in proti LJU…

Grozljivo… če se bom še česa spomnil, bom (mogoče) dodal…