220823 Kižlovka P3732 13:09:58

Ponoči dežuje in ko zjutraj poneha, se počasi odpravim v Kižlovko (čeprav radarska slika kaže trenutno luknjo nad LJU, se pomikajo nove celice proti). Že ko se spravim v LCja spet kapljice po šipi (ob popolnoma mokrih cestah). V Sostrem že dež, ki ne poneha tudi ko se ustavim na kolovozu.

Čakam, čakam, pa dež še kar ne kaže namenov, da bi ponehal, zato se po 1/2 ure odpeljem proti domu in potem naprej na primarno terapijo. Ko se vozim tja in ves čas aktivnosti v dvorani zunaj brez dežja in celo nekaj sramežljivega sončka. Po primarni takoj domov v letalne cote in spet v Kižlovko (po suhih cestah). Ampak po poti spet spet rahlo kaplja, dokler ne parkiram na kolovozu.

Ko stopim ven in si naložim robo, nobene kapljice več, je pa občasno čutiti nekaj vetra, ki potegne po dolini gor in potem tudi dol (danes je jutranja sondaža brez kakršnihkoli kljuk rahlo vegasto položena v levo, vevški dimi pa so bili dokaj položeni to rundo).

S premočenimi čevlji na Staro lokacijo, kjer me sprejme rahel veter po griču dol. Med postavljanjem pa obrne tudi na gor. Vpet hrbtno čakam na naslednji cikel gor in takrat potegnem. Padalo, kljub rahlemu vetru, kar skoči gor in me takoj po obratu odlepi od tal. Ven nad koruzo, kjer pa me skoraj ustavi (?) in začne spuščati, da me nizko nad tlemi od zadaj pospeši do kolovoza. Tu me še malo odnaša sem in tja preden podrem padalo v mokro travo.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) s Stare lokacije