221019 Kižlovka P3814 10:47:25 😊 !! in 600 🎁zaporednih dni Kižlovke !! 😊

Ker je spet takšna grozna megla, danes čakam… Ko se končno spriavm v LCja, je edina razlika, da ce ne cedi po njem in ni treba vključiti brisalcev.

V Kižlovki podobno megleno, kot včeraj. Ustavim na koncu polja in direkt po strmini gor na Staro. Ko postavljam, se padalo ne napije v celoti, ampak le na robovih.

Danes piha lepo po griču gor, lahko bi rekli, idealno. Potegnem hrbtno in po obratu speljem. Lepo me drži in nese do kolovoza.

Zoranova vsakodnevna terapija (Rook 2 ML) s Stare lokacije

Padalo sesujem na kolovoz, da je lepo blatno in da čim manj potacam travo 🙂 .

—————————————————————————————————————

Si rečem, da bom pogledal, koliko mi še manjka do 600-te Kižlovke in začnem gledati kdaj je bil prvi datum neprekinjenosti in ga najdem kot 26.02.2021. Ne morem verjeti kakšen slučaj : danes je 600 zaporedni dan Kižlovke ! Serija Kižlovka 600 je dosežena !!!

Sicer sem začel s serijo 11.01.2021, vendar sem imel vmes dneve, ko sem startal na kakšnem drugem startu. Pa se je izkazalo, da je to zame preveč stresno, saj včasih nisem vedel, ali bomo šli kam leteti, ali ne in sem ugotovil, da je zame bolj mirno življenje, če najprej skočim na Kižlovki, potem pa bom z mirnim srcem kam šel še zares odleteti (ali pa tudi ne…). Serija zaporednih dni je tako danes zame na številki 646.

Začel pa sem redno hoditi v Kižlovko 22.11.2020 kot na “sekundarno rehabilitacijo” (torej 7 mesecev po nesreči in sešraufanju…). Ker sem se v začetku res komaj priplazil gor na start (tudi s pomočjo obeh pohodnih palic), mi ni bilo vsak dan možno odleteti / odskočiti, sploh v dnevih, ko mi je pihalo v hrbet (pa še ob različnih urah dneva sem šel, ko je bilo vetra lahko tudi bistveno preveč za poskus…). in sem moral štorkljati peš nazaj dol (če se nisem ob poskusih že prikotalil v dno pobočja 🙂 ). Dežju sem se v glavnem izognil, kakšen redek dan ob sneženju ali po snegu pa ni bil ovira. Tako sem kakšen vmesni dan ostal brez leta (skoka). Prvi “višinski” let je bil 30.12.2020 s Slavnika in naslednji dan, za Silvestra na Lijaku. Potem pa do začetka serije od 1.1.2021 do 11.1.2021 izpustim le 3 x po 1 dan… In začnem najprej s “serijo”, ki jo 26.02.2021 prekvalificiram “v serija Kižlovka”…

No, danes sem pa res vesel in bom kar malo proslavil sam s sabo 🙂 🙂

——————————————————————————————————————–