120531 Gozd P740 18:08:43

Zjutraj je vreme še nekako bilo, tekom dopoldneva pa vsake toliko nevihtica. Da mi ne bi kaj ušlo, preventivno pokličem Erza, pa ni zanimanja. Tudi Mega javlja o nastajajoči nevihti (malo sem računal na Strmco). Torej nič.

Pa se spomnim na Slavca Slaka, ki mi je ponujal testiranje Rooka (M). Mogoče bi se našla kakšna luknja med oblaki na Gozdu ali Ambrotu. Se zmeniva za Gozd in šibam okoli 16 proti Vodicam skozi vse cestne ovire (grozna gužva, S obvoznica v razsulu…), ko zgoraj obrnejo škaf in pljuskne po LJ. Pri Vodicah pa spet vse suho, čeprav je Ambro že spet v plohi. Malo onegaviva in se usklajujeva kdaj, pa kam, pa to in tačas oblaki gredo mimo in spet pihne JZ na Gozdu in se dobiva spodaj, na pristanku.

Z LCjem do Jureta, ga levo pozdraviva in malo pokramljamo, potem pa postaviva. Po nevihti je vse mirno kot olje in klobasa in trakci visijo dol. Potegnem prvi in Rook gre kar sam gor. Še sam ne vem, kdaj sem v zraku. Malo zavjugam in vjuge so dosti širše, kot bi pričakoval. Res lepo drži in glede na zračno situacijo bi pri Nuptseju pričakoval 4 min, pri Obsessionu pa mogoče 6-7. Jaz pa pristanem po 10min. :-).

Zoranov let

Pa še telovadil sem malo v mirnem in probal gas. Res je super vodljivo in stabilno. Me prav zanima, kakšno je še v termiki in dinamiki…

Ko pospravljava s Slavcem, pokliče Erzo, da ne more zdržati in se že fura na Strmco, kjer mogoče bo… Pa je res blo. Vsaj za njega :-).

1 comment

Leave a Reply