120618 Vremščica P757 14:36:14

Manca se prva prijavi v jato za po službi (14.30). Erzo pokliče, da je danes plan Vremščica (včeraj je Skuša bil na 1900, in Ščuka pravi, da danes še bo, …). Sem za, Mega mogoče pride kasneje z Manco. Priklopita se Toplak in Kavčič (?), s Primorske pa poleg Ribe še Tom Pavlič.

Toma poberemo na letališču  in na spodnji start. Tu naložimo še Ščuka in na zgornjega. Tu je vroče za umret, piha pa precej šibko (2/3,3 Z). Postavimo drug za drugim (Riba priganja, da smo pozni…), odletijo Skuša, Tom, Erzo, pa še Toplak, Kavčič in jaz (lepo hrbtno-pa še zafecljane vrvive sem opazil in rešil 🙂 ). Prvi trije lepo počasi nabirajo, Kavčič se nekaj plazi po tleh, Toplak pa se tudi reši in nebere. Kavčič scuri v pobočje pod startom, jaz pa se borim vedno niže, pobrati pa ne morem in na koncu pristanem na travniku pod cesto.

Zoranov let

Vročina je morilska, ko pospravljam. Kavčič pravi, da gre gor na start, Toplak mu predlaga, da me pride dol pobrat, ampak Kavčič mrkne (“crkuje od napora…”) in od njega ni več glasu (dokler se spet ne javi iz zraka, ko v drugo odleti za ostalimi…).