120619 Vremščica P760 16:51:29

Med vožnjo gor sicer Samsa in Tom nekaj nabijata o idealnem Kovku, ampak uporabim Erzovo frazo, da je Kovk precenjen in da gremo še enkrat pogledat na zgornji start, saj je konec koncev Skuša rekel, da danes bo (čeprav je prejle na startu malo jamral, da danes res najbrž tudi bo, ampak da bo kar težko). Ko se pripeljemo na zgornji start, piha kot pr norcih krasen JZ. Idealno (no, malo močno).

Raztegnemo in se pripravimo in odletimo en za drugim in takoj nas dinamika začne dvigovati. Zdaj gre pa res gor. Je precej razgibano in je treba delati in vrtim in drajsam sem in tja kakšne pol ure in ko grem enkrat preveč v desno in ven spet skoraj scurim.  Ko sem že skoraj nad cesto, dobim krasen steber in se najprej počasi, potem pa vedno hitreje poberem gor. Dvakrat zamenjam lift in potem sem na kraljevskih 1500 in uživam in gledam od zgoraj, kot tu še nikoli :-). Tom je toplandal, Samsa se je s 1400 odpeljal proti V po nasvetu Erza (ki se je s Ščuko vračal spet v te kraje in nadaljeval v smeri Ilirske…).

Samsa 2.let

Jaz pa kr vrtim in se mi vse smeji (najbrž je to od današnjih 50Mg Medrola 🙂 ) in razmišljam, kam bi se odpeljal. In se odpeljem proti SZ čez avtocesto in počasi pristanem na čudovito pokošenem travniku v Dolenji vasi. Tale let bo definitivno čisto zelen (= 10tka po Deluxu 🙂  ).

Zoranov 2.let

Ko pospravim, je Špela že pri meni. V Podnanos po Deluxa

Deluxov let

Deluxove fotke: http://picasaweb.google.com/110819241786089999262/Vremscica1962012

in v Postojno po Mega/Toplaka,

Toplakov let

potem pa na dolgo čakanje v Avio Pub, dokler ne izvolita pristati tudi Erzo in Riba Ščuka.

Erzo-Ščuka let

Komentar leta Erzo : ni se bil namen ponavljat, cilj je bil štartat na Goljaku, toda zgodnji Cucong na Javornikih so nas je prisilili na Vremšco.

 

Ko smo že čisto na koncu z močmi, Samsa in Tom pripeljeta Erza in potem na Unc, Logatec, Vrhniko in v BTC :-). Končno je v četrto ratalo  🙂 :-).