120816 Kruševo-Mećkin Kamen P806 14:03:44

Mimogrede se ustaviva v Kruševu, kjer se Erzo uskladi s svojo familijo, pa gasa na start. Milena bo odpeljala avto dol, midva pa se pridruživa naši skupini, ki po enourni zamudi še vedno čaka na startu za bolj ugodne pogoje.

Plan je, da se leti proti Bitoli in se pristane najkasneje ob 15h na najbolj oddaljeni točki (bencinska pumpa, kjer sem jaz pristal včeraj). Vmes nas bodo kombiji pobirali. Ko se vsi zberemo, gasa na Ohrid. Čakamo še nekaj časa in modrujemo, Gašper končno potegne, da bo testiral pogoje in počasi še drugi. Jaz sem nekje na sredi startov.

Lepo hrbtno startam in se odpeljem malo ven proti prednji glavi, me lepo zagrabi in začnem vrteti, nabiram in nabiram in naberem do 2200, potem pa po grebenu proti J. Poskušam bolj zunaj, ko zgubim, spet iščem in se tu in tam srečujem z drugimi našimi, ko skupaj vrtimo v stebrih. Ko pridem v bližino prvega preskoka pri Bućinu, poskušam čimveč nabrati. Navrtim nekje do 1700 in grem proti preskoku, pa zgubim do 1100 pri prehodu, se lovim in ponovno nabiram, malo naprej mimo Bućina, tu ponovno nabiram, vendar mi ne uspe več zares nabrati in scurim v vasico Trnovci, kjer skupaj z mano pristaja tudi Lusja.

Sličica
Zoranov filmček

Zoranov let

Zoranov OLC leta

Na pokošenem strnišču pospravlja tudi Boštjan(Svetlin) in ko pospravimo, se nam pridruži še Tom Slejko. V vaški gostilni-trgovini počakamo kombi,  v katerem je (presenetljivo !!) tudi Mega, ki je scuril še pred Bućinom.

Megov let

Proti Bitoli, vmes pobiramo kolege in na pumpi postanemo, da se zberejo vsi trije kombiji in še večina manjkajočih. Tudi Erzo je pristal tu v bližini.

Erzov let

Potem pa gasa proti Ohridu.