120920 Zavrh P826 16:00:45

Krasen dan, krasne bazice na modrini. Pokliče Erzo, da je akcija zbiranja jate že v teku. Cilj: Zavrh. Ura: 14.30 (moj predlog). Mega najprej da, potem sporoči, da se mu je zdravstveno stanje poslabšalo.

Na šodru je zbrana razširjena jata: Erzo, Boris (+nosilka zemeljske logistike – Špela), Mirko, Miha Kavčič, Luka Slak. Avtov kolikor hočeš. Ker nas je vseeno preveč za Erzov avtobus, da gasa še Luka, Mirko pa pusti svoj stroj pri Škorpijonu. LC to pot počiva na šodru.

Na štartu piha nič, potem pa počasi občasno pihne. Poleg nakladanja (tema je anti-G), nekateri tudi postavimo padala. Odleti Erzo in na desni takoj nabere.

Odletim jaz in na desni takoj naberem kakšnih 50m, potem pa ne naberem nič več, ampak curim. Najprej proti Trebelniku, potem pa v smeri pristanka. Nekajkrat zavrtim, se borim, ko sem 50m nad Škorpijonom pa vrtim in vrtim in vrtim (skoraj na isti višini) in navrtim 25 min, ko se predam in scurim na uradni pristanek.

Zoranov let

Erzo je že skoraj doma, ostali komaj startajo in vrtijo in se peljejo do Vrhnike in nazaj itd.

Erzov let

Pobit pospravljam, pride Špela z Mirkom (ki je hvalabogu tudi kmalu scuril nekje za Borovnico), ga odloži in odšiba – odpelje avto Erzu. Midva z Mirkom sva določena za šoferja (po Lukov avto gor na start). Ko se pripeljeva dol, dobim nadaljnje navodilo, da dostavim Lukov avto na šoder.

Deluxov let