121115 Zavrh

Konec dopusta in nazaj v hladno domovino z vročo željo po letenju. V službi gužva za znoret in najdem samo cajt za poklicat Erza: “Kdaj ?”.

Ob 14.00 na šodru. Pridejo Valiči in še Mirko, z organiziranimi vozniki: family Breščak. Na vrh in na start. Piha k pr norcih, hladno, sluzasto, …

Valiča in Jošt takoj postavijo. Naprej pa Erzo:

Erzov komentar leta: pavza je bila prehuda: že včeraj v zadnji uri dneva, v paniki z Mirkotom na Koreno, kjer pa se ne ustavljava na klasičnem štartu, pač pa greva naprej na Slevco. Tu po več letih ponovno ugotovimo, da SV ali V tu piha delno dol in da v takem tudi na klasičnem štartu piha – dol! Stik je pa bil!
In danes: visok obisk 777: brata tu prvič; AVP Krim 7/13 in tudi tu vidimo sunek 12 (by Black Hawk directly from black Africa). Najprej odgoni gor kmeta Baneta, potem kraljično Aljo ter nazadnje paža Jošteka, ne vem s čim že. Res prbija in v takem sta štartala po 1x Mega in Kus (različna dneva), samo da jih je obilna termika vzela nekaj manj kot do troposfere. Mal mi gre na živce, pa še padal sem stegnu, potem ko se uni trije nevedoč kje je moje mesto od tam umaknejo. Požrem slino pol ure za 777 in v momentih, ko mi mobilna AVP postaja z imenom Zoran, javlja 4, 5, 6 m/s odletim ven.
 

Erzova potešitev

 
Komentarji (2)
  • 1.Zoran Gaborovič : Res vroč opis dogajanja na hladnem 🙂 [15.11.2012 22:29]
  • 2.Zoran Gaborovič : Paž Joštek je pa v resnici bil trdnjava 🙂 [15.11.2012 22:30]