121116 P858 Zavrh 15:21:38

Danes vreme enako kot včeraj, le vetra je manj. Na Krimu sicer zjutraj 8/11 JV, ampak na koncu se odločimo za popravek Zavrha (Mega ugotovi, da Grmada vseeno ne bi bila dobra izbira). Tako se dobimo Erzo, Redstar in jaz na šodru z Mojco kot prostovoljno šoferko (Mega tik pred zdajci odpove zaradi avtomehaničarskih problemov). Gor, pa na start in ker piha ravno prav, takoj postavimo vsi trije. Za nami prihaja še Mirko. Redstar, pa Erzo, pa jaz. Lepo drži in na levo na sleme Trebelnika, kjer tudi zavrtim in popeglam in s težavo naberem počasi 100m nad start. Erzo gre do antene, jaz pa ostajam tu in čez nekaj časa poskusim po grebenu proti Lipovcu. Drži pri grebenu, pa si ne upam tako daleč zadaj, saj sem nizko in grem raje bolj naprej ven. Tu pa seveda začnem zgubljati. Odločim se, da bom šel proti Vrhniki, pa dokler gre, gre. Sem že mimo Lipovca, pa me Erzo opozori, da je še prezgodaj za pristanek. Ker vidim, da sta z Redstarom visoko nad startom, se res obrnem nazaj, vendar samo še zgubljam in počasi, počasi pristanem pri Škorpijonu. Slabe pol urce.

Zoranov let

Erzu in Redstaru se pridruži v zraku še Mire, meni pa na pristanku Uki. Nekaj časa še jadrajo okoli starta, potem tudi Mirko počasi pristane, Erzo in Redstar pa proti Vrhniki. Redstar do šodra, Erzo seveda domov.

Erzov let

Mojca me pobere pri Škorpijonu, do šodra in potem če na kuhan vinček k BJ-ju. Letel po treh tednih abstinence !! Jupiiii!

Erzov komentar leta: Danes piha malo, na koncu se izkaže, da ravno prav, čeprav pa smo se bali, da premalo, kakor je bilo videti na štartu in po dveh pilotih pred nami, ki sta scurela.
In me je peljal prijatelj Redstar po V. Trebelniku in V. Lipovcu nizko, na klousiča, kakor se sam še nisem. Vse oblačno, enkrat do baze – megle, na termiko; tja daleč na JZ, pa kot včeraj ožarjena reža med oblačnostjo in horizontom.